SVE NA IZVOL'TE! Bijonse ZAPALILA mreže, skinula se DO GOLE KOŽE i najavila novi album!

Autor:

Zabava

12.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda se tokom Super Bowla pojavila u reklami.

SVE NA IZVOL'TE! Bijonse ZAPALILA mreže, skinula se DO GOLE KOŽE i najavila novi album!

Foto: www.profimedia.rs

Bijonse

Pop diva raskošnog glasa Bijonse uskoro će obradovati fanove novim albumom. Pevačica se tokom Super Bowla pojavila u reklami u kojoj je najavila da priprema nešto novo.

Nekoliko sekundi nakon toga na njenom Instagram profilu objavljena je najava albuma "Act II" s novim pesmama "Texas Hold’Em" i "16 Carriages". Album će biti objavljen 29. marta.

Totalna histerija zavladala je na mrežama budući da su fanovi slavne Bijonse željni novih pesama ove megazvezde, ali veliku prašinu podigla je i pevačicina nova fotka kojom najavljuje album. Naime, Bijonse se za ovu priliku skinula do gole kože!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Dok na glavi nosi kaubojski šešir, intimni deo prekrila je metalnim srculencetom. Ova slika za kratko vreme zaradila je više od dva miliona lajkova!

Inače, Bijonse se nedavno pojavila na dodeli Gremi nagrada zajedno sa suprugom i ćerkom. Međutim, taj događaj verovatno bi želela što pre da zaboravi budući da je Džej Zi napravio skandal.

Naime, pevačicin suprug je isprozivao sve članove Akademije koja dodeljuje ovu nagradu, zbog svoje supruge! Bijonse je sedela u publici sa "skamenjenim" izrazom lica dok je reper koristio svoj govor tokom primanja nagrade za doprinos muzici da "raspali" po Akademiji zbog nje!

Džej Zi je na binu izašao sa njihovom najstarijom ćerkom Blu Ajvi, i najpre se zahvalio na nagradi "Dr Dre Global Impact Award", koja se dodeljuje za ukupan doprinos muzičkoj industriji.

Ne bih da posramim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine - rekao je Džej Zi, dok mu je ćerki bilo vidno neprijatno.

Bijonse ima 32 Gremija u različitim kategorijama, a ukupno je bila nominovana čak 88 puta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading