BRITNI SPIRS progovorila o NOVOM ALBUMU, pa POBESNELA: Većina vesti je smeće!

Autor:

Zabava

05.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Britni Spirs, koja je hitovima "Oops... I Did It Again", "Toxic" i "... Baby One More Time" stekla planetarnu popularnost, poslednjih godina privlači pažnju skandalima. U poslednje vreme šuška se da Brini snima novi album i zato je pevačica odlučila da svima zapuši usta!

BRITNI SPIRS progovorila o NOVOM ALBUMU, pa POBESNELA: Većina vesti je smeće!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Britni Spirs je demantovala tvrdnje časopisa Pejdž siks i San da pop zvezde Čarli XCX i Džulija Majkls pišu pesme za njen novi album i time stavila tačku na priče o njenom povratku na scenu.

- Samo da razjasnimo, većina vesti je smeće. Stalno pišu da se obraćam nasumičnim ljudima da napravim novi album. Nikad se neću vratiti u muzičku industriju - napisala je Britni na Instagramu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Dodala je da je u poslednjih nekoliko godina napisala više od 20 pesama za druge umetnike, a kako njeno ime nije navedeno na tim albumima, pretpostavlja se da pevačica koristi pseudonim, piše Gardijan.

Poslednji album, "Glory", Britni Spirs je izdala 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading