UBILA SE POZNATA FITNES INFLUENSERKA: Počinila je samoubistvo nakon rođendana svoje ćerke

Autor:

Zabava

21.01.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt fitnes influenserke i narednice Mišel Jang

UBILA SE POZNATA FITNES INFLUENSERKA: Počinila je samoubistvo nakon rođendana svoje ćerke

Foto: instagram


Fitnes influenserka i pripadnica američke vojske, Mišel Jang (34), pronađena je mrtva nakon što je počinila samoubistvo samo nekoliko dana nakon proslave 12. rođendana svoje ćerke Grejsi. Porodica je objavila tužne vesti u subotu, potresajući javnost.

Poslednja poruka na Instagramu

Samo nekoliko dana pre tragedije, Jang je podelila na Instagramu dirljivu fotografiju sa proslave rođendana svoje ćerke Grejsi, uz emotivnu poruku. Ova objava sada dobija posebno težinu i tužnu simboliku, s obzirom na tragičan ishod.

Životna priča Mišel Jang

Mišel Jang je iz Preskota u Arizoni i veoma rano se prijavila u vojsku, sa svega 17 godina. Prema rečima njenih najbližih, ona je bila dobrovoljac u vojsci pre nego što je postala majka. Ova hrabra žena je bila angažovana u Avganistanu čak dva puta, ostavši joj još četiri godine da odradi vojni ugovor od 20 godina.

Emotivna veza sa ćerkom

Jang je javno isticala koliko joj je teško padalo to što je Grejsi morala da bude daleko od nje tokom njenih vojnih angažmana, ali isto tako je isticala i divljenje prema svojoj ćerki, opisujući je kao duhovitu, ambicioznu i ljubaznu.

Nejasnoća oko samoubistva

Detalji o načinu i mestu na kojem je Jang izvršila samoubistvo nisu jasni, što dodatno baca senku tuge i misterije na ovu veoma tužnu priču.

Mišel Jang je ostavila dubok trag kako u vojsci, tako i na društvenim mrežama gde je inspirisala mnoge svojim fitnes rutinama i motivacionim porukama. Njena smrt je potresla mnoge, ističući važnost mentalnog zdravlja i podrške u teškim trenucima.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading