SESTRU JOJ JE PREGAZIO AUTO ISPRED NJE! Popularna glumica preživela HOROR, ova scena će joj zauvek ostati urezana!

Autor:

Zabava

19.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je otkrila jezive detalje saobraćajne nezgode, koju je doživela njena sestra.

SESTRU JOJ JE PREGAZIO AUTO ISPRED NJE! Popularna glumica preživela HOROR, ova scena će joj zauvek ostati urezana!

Foto: Tanjug/AP

Penelope Kruz

Slavna glumica, Penelope Kruz, otkrila je svoj duboki strah od vožnje automobila. Ispričala je potresnu priču o nesreći koja se dogodila kada je bila dete i koja joj je ostavila trajne posledice. Osim toga, otkrila je i kako je porodična podrška igrala ključnu ulogu u njenom životu, posebno kada je reč o odnosu sa sestrom Monikom.

Kruz je otvoreno govorila o svojoj fobiji od vožnje, ističući da je taj strah posledica traumatičnog događaja iz detinjstva. Njena sestra Monika je prošla kroz tešku nesreću koja je ostavila dubok trag u Penelopinom sećanju. Ovaj događaj je oblikovao njen odnos prema vožnji i ostavio je sa jakim osećajem straha, koji je i danas prisutan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Penelope Kruz

 

- Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svest i ne moći ništa uraditi. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verojatno bih bila potpuno histerična -  rekla je glumica, čija se sestra Monika oporavila od nesreće, prenose mediji.

Pored Penelope, i njena sestra Monika ima svoju priču vrednu pažnje. Monika je odlučila da postane majka putem veštačke oplodnje, ističući važnost ostvarenja majčinstva bez čekanja na "savšenog partnera". Ova odluka je pokazala Monikinu hrabrost i samostalnost u ostvarivanju svojih životnih želja.

Iako su obe sestre ostvarile majčinstvo u isto vreme, zanimljivo je istaći da su izabrale različite puteve do tog cilja. Dok je Monika izabrala veštačku oplodnju, Penelope je svoju porodicu osnovala kroz tradicionalni brak sa Havijerom Bardemom. Ipak, njih dve su uspele da održe blizak odnos i podržavaju jedna drugu u njihovim životnim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading