Trending: Nedelja je počela u utorak, detalji premijere filma o Džeju Ramadanovskom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije " U trendingu sa Republikom" je na Jutjub kanalu Republika TV!

Ovu sedmicu obeležila je premijera filma "Nedelja" o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Naše kamere bile su na premijeri u MTS Dvorani. 

Na crvenom tepihu zablistala su glumačka imena. Aleksej Bjelogrlić, Milica Janevski, Marko Janketić, kao i mnogi drugi. Muzičar Husein Husa Alijević, poznatiji kao Husa pojavio se na crvenom tepihu sa suprugom Andreom, a prvi put je debitovao na dilmmu  u ulozi Džeja Ramadanovskog, kao i Alen Selimi koji je očarao sve ulogom Džeja Ramadanovskog! 

Za našu emisiju govorili su Ivan Jeftović, kao i Milica Janevski, koja tumači lik tekstopisca Marine Tucaković

Republika

Foto: Republika

Premijera filma "Nedelja" obeležila je prethodnu sedmicu

Film „Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji „Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom" pogledajte u videu na početku teksta! 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija "Ispovesti", "Lično sa",  "Minsko polje".  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading