NAMAGARČILA GA SA KOMŠIJOM, PA IZNUĐIVALA VRTOGLAVU CIFRU NOVCA! Napokon otkrivena istina o burnom razvodu popularnog glumca!

Autor:

Zabava

17.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Kostner je navodno počeo vezu sa pevačicom Džuel, dok je Kristin pronašla sreću pored Džoša Konora. Oboje su krenuli dalje nakon razvoda i pronašli sreću u novim ljubavima.

NAMAGARČILA GA SA KOMŠIJOM, PA IZNUĐIVALA VRTOGLAVU CIFRU NOVCA! Napokon otkrivena istina o burnom razvodu popularnog glumca!

Foto: profimedia.rs/

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner

Nakon turbulentnog razvoda od Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner je pronašla novu ljubav u finansijeru Džošu Konoru. Njih dvoje su se zbližili nakon što su oboje prošli kroz razvode i postali bliski prijatelji. Njihova zajednička ljubav prema okeanu i životu na plaži doprinela je njihovom zbližavanju.

U julu su Kristin i Džoš proveli vreme zajedno na odmoru na Havajima, dok je ona još bila u procesu razvoda od Kostnera. Iako su se pojavile paparaco fotografije na kojima su zajedno šetali plažom, izvor je negirao da su tada bili u ljubavnoj vezi. Nakon toga, Kostner je tvrdio da je Džoš Konor dao Kristin 20.000 dolara u gotovini, ali je ona i njen advokat negirali da su bili u vezi tokom njenog svedočenja na sudu.

Republika

Foto: profimedia.rs/

 

 

Otprilike mesec dana kasnije, 68-godišnja zvezda filma “Telohranitelj” tvrdila je na sudu da mu je “novi dečko” bivše supruge dao 20.000 dolara u gotovini, te je dodao da ne bi trebalo da joj plaća više od 129.000 dolara mesečno za alimentaciju s obzirom na njenu finansijsku situaciju.

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner konačno su okončali svoj brakorazvodni postupak u septembru. Iako su detalji sporazuma ostali tajna, izvori su otkrili da će iz braka izaći bogatiji nego što je to bilo najavljeno predbračnim ugovorom. Predstavnici bivšeg para su zajedno objavili da su postigli prijateljsko i dogovoreno rešenje svih pitanja koja se odnose na njihov razvod.

Nakon razvoda, Kevin Kostner je navodno počeo vezu sa pevačicom Džuel, dok je Kristin pronašla sreću pored Džoša Konora. Oboje su krenuli dalje nakon razvoda i pronašli sreću u novim ljubavima.

Ovim događajima je okončana jedna turbulentna životna faza za bivši par, a njihove nove ljubavne veze obećavaju srećniju budućnost za oboje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading