HARISON FORD PRIMIO NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO: Sišao s bine sa SUZAMA u očima!

Autor:

Zabava

15.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac Harison Ford je na dodeli priznanja govorio o svojoj supruzi zbog čega mu je zastala knedla u grlu.

HARISON FORD PRIMIO NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO: Sišao s bine sa SUZAMA u očima!

Foto: youtube.com/printscreen

Zvezda večeri Critics Choice Awardsa bio je Harison Ford kome je sinoć dodeljena nagrada za životno delo.

Kada se popeo na binu čuvenog glumca je publika pozdravila ovacijama, a zatim je pušten video sa isečcima iz najvažnijih ostvarenja u kojima je ostvario upečatljive uloge.

Pre svega, veoma sam srećan što sam večeras ovde i mogu da svedočim svemu onome u što se naš posao pretvara i vidim sve talentovane ljude koji dobijaju prilike, a koje verovatno ne bi ni postojale na početku moje karijere. Ovde sam zahvaljujući kombinaciji sreće i rada s predivnim scenaristima, rediteljima i ljudima iz sveta filma. Neverovatno sam srećan - rekao je Ford.

Deo govora glumac je posvetio svojoj surpuzi Kalisti Flokhart, koja se proslavila glavnom ulogom u advokatskoj priči "Ali Mekbil". Dvoje glumaca je u braku 13 godina, a pri pomenu Kalistinog imena Fordu je zastala knedla u grlu i oči su mu zasuzile.

- Želim da se zahvalim mojoj divnoj supruzi, koja me podržava onda kada mi je to najpotrebnije, a meni treba mnogo podrške u životu - rekao je glumac, a zatim sišao s pozornice uz komentar da ne želi više da oduzima vreme okupljenim zvanicama i gledaocima. 

Harison i Kalista su se zaljubili jedno u drugo na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine. Pre braka s 22 godine mlađom kolegicom, Ford je imao dva braka. Tačnije, kada je sreo svoju sadašnju surpugu glumac je već bio u braku sa drugom suprugom Melisom Matison. 

Vezu su na početku držali dalje od očiju javnosti, da bi 2003. godine Ford konačno priznao da je zaljubljen. Posle osam godina veze svoju ljubav su krunisali brakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading