UMRO SLAVNI GLUMAC I MODEL! Njegov kolega skrhan bolom: Ne mogu da verujem da ga više nema!

Autor:

Zabava

14.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fitnes model i glumac preminuo u 50. godini!

UMRO SLAVNI GLUMAC I MODEL! Njegov kolega skrhan bolom: Ne mogu da verujem da ga više nema!

Foto: Pixabay

Sveća

Fitnes model i glumac Alek Maser preminuo je u petak uveče u svom domu u Kaliforniji. Njegova verenica Pejdž Pres potvrdila je tužnu vest za "TMZ", ali uzrok smrti još uvek nije otkriven.

Glumački uspon

Maser (50) je bio najpoznatiji po ulozi Del Henrija u sapunici "Sva moja deca", gde je glumio u ukupno 43 epizode između 2005. i 2007. godine. Pored toga, pojavio se i u ostalim TV serijama poput "Odrasli", "Rita Roks", "Očajne domaćice" i "Put do oltara", ostavljajući trag u svetu zabave.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@TheFleggaard

Aleks Maser

Van malih ekrana

Pored glume, Maser se pojavljivao na naslovnicama nekoliko časopisa, kao što su Men’s Health, Men’s Vorkout i Ekercise Health, što je dodatno doprinelo njegovoj popularnosti i prepoznatljivosti.

Oproštaj kolega i prijatelja

Njegov kolega Adam Sendler, sa kojim je glumio u filmu "Odrasli", emotivno se oprostio od Masera na društvenim mrežama, ističući njegovu divnu ličnost i šaljući ljubav njegovoj porodici. Ovo je samo jedan od primera kako je Maser ostavio snažan utisak na ljude oko sebe.

- Voleo sam ovog momka. Ne mogu da verujem da ga više nema. Tako divan, smešan dobar čovek. Moje misli su sa Alekom Muserom i njegovom porodicom i šaljem im svu svoju ljubav. Prava, velika duša osobe - rekao je Sendler.

Iako je Maser bio aktivan na društvenim mrežama, njegov poslednji post bio je pre četiri dana, što unosi dodatnu misteriju u ovu tužnu priču.

Sećanje na Aleka Masera

Ostaje da se vidi kako će se javnost oprostiti od Aleka Masera i kako će njegovo nasleđe ostati urezano u svetu zabave. Njegova uloga u "Sva moja deca" i doprinos fitnes industriji će zauvek biti deo njegovog nasleđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading