SKANDALČINA! Voditeljka PSUJE KO KOČIJAŠ uživo u programu, nije znala da je snimaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka napravila haos na društvenim mrežama.

SKANDALČINA! Voditeljka PSUJE KO KOČIJAŠ uživo u programu, nije znala da je snimaju! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Poznata meksička voditeljka vremenske prognoze Žaklin Ejnli, napravila je grešku uživo dok je izveštavala o temperaturama u Nuevo Leonu. Nakon što je pogrešila, izgubila je živce, opsovala i napustila kadar.

Njen izliv besa brzo je postao viralan na društvenoj mreži X. Iako je njen ispad izazvao skandal, Ejnli se nije previše uzrujala. Nastavila je da objavljuje slike na Instagramu kao i obično, a u utorak se pojavila u istoj odeći koju je nosila tokom incidenta.

 

 

- "P*p*ši mi, j**o mater" - izgovorila je iznervirano, i nonšalantno išetala iz kadra, a snimak je, očekivano, munjevitom brzinom postao viralan na društvenoj mreži X, a komentari su se usijali ispod šokantnog snimka. 

Ejnli se, po svemu sudeći, nije preterano uzrujala zbog skandala usled izrečenih psovki u programu, te je na Instagramu nastavila da pozira baš kao što to radi i inače, a u utorak se svojim pratiocima predstavila u istoj odevnoj kombinaciji koju je nosila i u nesrećnom trenutku.

 

 

Inače, voditeljka vremenske prognoze radi na Canal 6, a svojevremeno se istakla kao čirlidersica.

Nakon ovoga se više njeni viralni snimci nisu pojavljivali, pa se s toga može zaključiti da je ovo bio mali peh, koji se mnogim TV licima dešava. Nije prvi put da voditelji imaju ovakve pehove uživo u programu. 

Žaklin Ejnil vrlo često objavljuje snimke i fotografije iz njenog privatnog života na društvenim mrežama, a uglavnom dobija pozitivne komentare na račun njenog izgleda. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading