OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE ČETIRI ŽENE: Poznati milioner proglašen KRIVIM!

Autor:

Zabava

13.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest tačaka optužnice protiv bivšeg modnog tajkuna odnosi se na četiri žene i šesnaestogodišnju devojku!

OSUĐEN ZA ZLOSTAVLJANJE ČETIRI ŽENE: Poznati milioner proglašen KRIVIM!

Foto: shutterstock

Bivši modni magnat i finsko-kanadski biznismen Piter Nigord proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje četiri žena. Nakon sedmonedeljnog suđenja i petodnevnog većanja, porota je ocenila i da nije kriv za zlostavljanje žene koja je bila svedok na suđenju, te da nije kriv za prisilno zadržavanje.

Šest tačaka optužnice protiv bivšeg modnog tajkuna odnosi se na četiri žene i šesnaestogodišnju devojku, za dela počinjena između 1988. i 2005. godine, piše "Bi-Bi-Si".

Na izlazu iz zgrade suda, Nigardov advokat Brajan Grinspen nije isključio mogućnost žalbe, prenosi "24sata.hr". Kazna će se milioneru odrediti naknadno. Osim u Torontu, gde je održano ovo suđenje, njemu će se suditi i u pokrajinama Kvebek i Manitoba, za slične optužbe.

Predviđeno je i njegovo izručenje u Sjedinjene Američke Države, gde je optužen za reketiranje i za trgovinu ljudima radi seksualnog iskorišćavanja, za dela počinjena 1990. do 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading