OVO JE BIO POSLEDNJI VAPAJ KOJI NIKO NIJE ČUO: Evo kako se Metju Peri pre STRAŠNE SMRTI POMOLIO BOGU ZA POMOĆ!

Autor: M. K. V.

Zabava

10.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac je u svojoj autobiografskoj knjizi do detalja opisao svoju borbu sa porocima.

OVO JE BIO POSLEDNJI VAPAJ KOJI NIKO NIJE ČUO: Evo kako se Metju Peri pre STRAŠNE SMRTI POMOLIO BOGU ZA POMOĆ!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U autobiografiji Metjua Perija "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar", koja uskoro stiže i u Srbiju, glumac između ostalog opisuje i susret sa Bogom.

Naime, on u svojim memoarima, detaljno piše o svih 14 boravaka na rehabilitaciji, 15 operacija želuca i više od 60 pokušaja detoksikacije.

 

Foto: www.profimedia.rs

Metju Peri je 28. oktobra pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu


Međutim, najsnažniji utisak ostavlja to kako Peri, nakon što je dodakao dno, u očaju poseže za molitvom.


- Bože, molim te, pomozi mi! Pokaži mi da si ovde. Bože, pomozi mi, šapnuo sam - piše u Perijevoj autobiografiji, pa dalje navodi:


- Dok sam kleknuo, svetlo je polako počelo rasti i bilo je sve veće i veće, dok nije postalo toliko veliko da je obuhvatilo celu sobu... Što se događa?! I zašto sam se počeo osećati bolje? Počeo sam plakati. Mislim, stvarno sam počeo plakati - to nekontrolirano drhtanje ramena. Nisam plakao jer sam bio tužan. Plakao sam jer sam se prvi put u životu osećao OK. Osećao sam se sigurno, zbrinuto. Decenija borbe s Bogom, i rvanja sa životom, i tugom, sve se opralo, kao reka bola otišlo je u zaborav. Bio sam u prisustvu Boga. Bio sam siguran u to. I ovaj put sam se molio za pravu stvar: "Za pomoć!"

 

Podsećamo, Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u televizijskoj hit seriji "Prijatelji" iz devedesetih godina prošlog veka, preminuo je 28. oktobra u 54. godini. Pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi pored bazena u dvorištu njegove kuće u Los Anđelesu, a uzrok smrti američkog glumca i dalje je obavijen velom misterije.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading