VOLIM KAD NARKOMANI UMIRU! Poznati komičar ZGROZIO javnost komentarima na račun smrti Metjua Perija: Uživa u TUĐOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

31.10.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Brennan na stubu srama zbog skandaloznih komentara na račun preminulog glumca.

VOLIM KAD NARKOMANI UMIRU! Poznati komičar ZGROZIO javnost komentarima na račun smrti Metjua Perija: Uživa u TUĐOJ TRAGEDIJI!

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Američki komičar Kevin Brenan šokirao je javnost svojim neprikladnim komentarima o nedavno preminulom glumcu Metju Periju. Nakon što je objavljena vijest o smrti slavne zvijezde serije "Prijatelji", Brennan je ismejao tragediju putem društvenih mreža, ostavljajući sve u šoku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Bivši pisac emisije "Saturday Night Live" napisao je niz poruka na platformi X, između ostalog i ovu:

- Utopio se u vrućoj kadi. Hahahaha - napisao je Kevin n adruštvenim mrežama i sve šokirao.

Njegovo bezobzirno ponašanje izazvalo je gađenje među obožavateljima i ostalom javnošću, koji su bili zgroženi njegovim nedostatkom empatije. Ali to nije kraj njegovom bezobrazluku, Brennan je dodatno šokirao izjavom koju je dao za TMZ.

- Nisam se tome rugao, samo sam mislio da je smiješno. Ali volim kad narkomani umiru - izjavio je. Njegova izjava izazvala je oštre kritike i burne reakcije, jer se činilo da uživa u tuđoj tragediji.

Republika

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri

Kevin, 63-godišnji komičar, koji je domaćin podcasta "Misery Loves Company", izazvao je ogorčenje širom svijeta. Mnogi su mu poručili da se nadaju da će doći sebi i da će se javno izviniti za sve što je napisao i rekao za Perija. Međutim, umesto kajanja Brennan je samo ponovno objavio svoj komentar, poručivši:

- Zvuči zabavno.

Inače, ovakvo neprikladno ponašanje i nedostatak poštovanja prema preminulim i njegovom porodicoma nikada neće biti opravdani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading