HOSPITALIZOVAN OTAC POZNATE PEVAČICE: Zaražen ozbiljnom infekcijom, nalazi se na SPECIJALNOM ODELJENJU!

Autor:

Zabava

06.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Britni Spirs u jako je lošem zdravstvenom stanju.

HOSPITALIZOVAN OTAC POZNATE PEVAČICE: Zaražen ozbiljnom infekcijom, nalazi se na SPECIJALNOM ODELJENJU!

Foto: www.profimedia.rs

Otac pevačice Britni Spirs, Džejmi Spirs hospitalizovanje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Kako prenosi Page Six, on se već duže vreme bori sa teškom infekcijom. 


- Radi se o zaista ozbiljnoj infekciji, toliko ozbiljnoj da je morao na operaciju. U bolnici je već nedeljama, i to na specijalnom odeljenju infektologije - tvrdi izvor za pomenuti medij. 
Republika

Foto: instagram.com/britneyspears

Britni Spirs

Još izvora je potvrdilo da je on u lošem zdravrstvenom stanju, ali još uvek se ne zna tačan problem. 

Kako je pomenuti medij naveo, Džejmi je tokom leta bio na rehabilitaciji jer je imao problem sa kolenom, koje je operisao pre više od 15 godina. 

Izvori tvrde i da je otac popularne pevačice zbog narušenog zdravlja izgubio i veliki broj kilograma, te sada deluje posebno slabo i iscrpljeno. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Otac Britni Spirs

Podsetimo, Britni nije u dobrim odnosima sa ocem nakon što je uspela da se oslobodi njegovog starateljstva posle 13 godina. Za vreme sudskog procesa ona ga je optuživala za zlostavljanje i zloupotrebu njenog privatnog, karijernog i finansijskog dostignuća. S druge strane, Džejmi se branio time da Britni nije najboljeg mentalnog zdravlja, te da su njegove odluke bile ispravne. 

Sud je ipak krajem 2021. godine oslobodio Britni, a Džejmi se nakon toga povukao iz medija, dok sa ćerkom nije više imao kontakt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading