Voditeljka se oglasila nakon smrti bivše DEVOJKE: Ovo je tužan dan...

Autor:

Zabava

13.08.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti o smrti glumice En Hejč potresle su svetsku javnost.

Voditeljka se oglasila nakon smrti bivše DEVOJKE: Ovo je tužan dan...

Foto: Youtube

Slavna glumica En Hejč preminula je juče nakon sedmodnevne borbe za život koja je usledila nakon teške saobaćajne nesreće koju je doživela u Los Anđelsu.

Glumica je u nesreći zadobila teške povrede i lekari su joj se nekoliko dana borili za život, međutim, En nije izdržala, a njena smrt potresla je svetsku javnost.

Foto: Youtube

Elen Dedženeris

 

Brojne poznate ličnosti putem društvenih mreža opraštaju se od glumice, a među njima je i slavna voditeljka Elen Dedženeris, koja je sa En krajem devedesetih godina bila u vezi.

- Ovo je tužan dan. Eninoj deci, porodici i prijateljima šaljem svu svoju ljubav - napisala je Elen na svom profilu na Twitteru.

Inače, Elen i En bile su u vezi od 1997. do 2000. godine, a En jednom od prošlogodišnjih intervjua izjavila da je njihova veza bila skandal u to doba i kako je zbog veze s komičarkom propatila njena filmska karijera.

 

- Holivud me je nakon te veze stavio na crnu listu. Nisam deset godina učestvovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrednog 10 miliona dolara - izjavila je jednom prilikom.

Od otkaza na velikom projektu spasio ju je kolega, legendarni glumac Harison Ford, s kojim je glumila u romantičnoj komediji "Šest dana, sedam noći".

Foto: Youtube printscreen

En Hejč

 

- On je moj heroj. Nazvao me jednog jutra i rekao da ga nije briga s kim spavam, već da moramo zajedno da glumimo u komediji - ispričala je Hejč.

Nakon raskida sa Elen, En se udala za kamermana Kolmana Lafuna s kojim je dobila sina Homera. Međutim, par se kasnije razveo, a nakon toga nekoliko godina bila je u vezi sa glumcem Džejmsom Tuperom, kolegom iz serije "Men in Trees", s kojim je dobila sina Atlasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading