POZNATI GLUMAC UHAPŠEN! Eksplicitno dopisivanje sa maloletnikom mu došlo GLAVE: Zvezda "IGRE PRESTOLA" nakon plaćanja KAUCIJE SE OGLASIO i otkrio sve!

Autor:

Zabava

14.04.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Igre prestola" uhapšen zbog sumnje da se dopisivao sa maloletnikom!

POZNATI GLUMAC UHAPŠEN! Eksplicitno dopisivanje sa maloletnikom mu došlo GLAVE: Zvezda "IGRE PRESTOLA" nakon plaćanja KAUCIJE SE OGLASIO i otkrio sve!

Foto: instagram printscreen

Džozef Get zvezda "Igre prestola" uhapšen je zbog navodnog eksplicitnog dopisivanja sa maloletnikom.

Policija Los Anđelesa izdala je 6. aprila nalog za pretres kuće glumac Džozefa Geta (50) zbog kontakta sa maloletnikom nakon čega je uhapšen, prenose strani mediji.

Kako je saopštila grupa za internet zločine protiv dece koja radi na ovom slučaju istraga je u toku i pozvala je sve koji imaju dodatne informacije da prijave policiji.

Zvezda serije "Igra prestola" pušten je na slobodu istog dana nakon što je platio kauciju od 5.000 dolara, a zatim se oglasio na svom Twiter nalogu:

"Očigledno želim da se pozabavim apsolutno užasnim i potpunim neistinitim optužbama koje su nedavno iznete protiv mene. One su 100% netačne. Potvrdio sam takože da su optužbe neistinite i neosnovane u današnjem saopštenju za štampu. U potpunosti sarađujem sa policijom i LAPD-om da dođemo do kraja ovoga. Radujem se što ću skinuti ljagu sa svog imena", poručio je glumac i dodao:

"Hvala svim mojim prijateljima i fanovima koji znaju da je ovo neistina i razumeju da iz pravnih razloga da ne mogu dalje da komentarišem na društvenim mrežama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading