STANIJA DOBROJEVIĆ KAO DIVLJA PANTERA: Grudi prekrila CVETIĆIMA, a tek da vidite OVE poze koje izazivaju SRČANE SMETNJE!

Autor:

Zabava

22.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević počastila fanove vrućim fotografijama!

STANIJA DOBROJEVIĆ KAO DIVLJA PANTERA: Grudi prekrila CVETIĆIMA, a tek da vidite OVE poze koje izazivaju SRČANE SMETNJE!

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, poznata starleta, već neko vreme boravi u Americi gde svakodnevno deli deli sa svojim pratiocima trenutke iz privatnog života. Nedavno je izjavila da joj je prirodna pozadina obezbedila čitavo bogatstvo, ističući svoje atribute koji su je proslavili. Stanija je poznata po izvajanom telu, a njene fotografije često zrače provokativnim sadržajem.

Nedavno je Stanija odlučila da pokaže svoju slobodniju stranu pozirajući u krupnom planu u čipkanom donjem vešu i halterima, na prozoru i visokom balkonu. Fotografije su privukle pažnju javnosti, posebno zbog toga što je istakla svoju pozadinu koja je bila u prvom planu. Stanijine provokativne poze nikada nisu ostavljale ravnodušnim muški deo populacije, a ove fotografije nisu bile izuzetak.

 

 


Dok se Stanija hvali razuzdanim fotografijama, njen partner Asmin se trudi da je očara planovima za izgradnju velelepne vile. Asmin ulaže sve svoje napore kako bi Staniju oduševio pažnjom i luksuznim planovima za njihov budući dom. Izgradnja vile uskoro treba da počne, te je jasno da par ima velike planove za budućnost.

 

 


Ovako, Stanija Dobrojević i njen boravak u Americi i dalje intrigiraju javnost, kako zbog provokativnih fotografija, tako i zbog luksuznih planova za izgradnju vile. Svojim postupcima i izjavama, ona i njen partner Asmin ne prestaju da budu predmet interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading