Nikola i Coka Lakić na svadbi kod Mladena i Jelene! Poznati rijaliti par otkrio istinu o Dalili i CRNOJ MAGIJI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svadbi Mladena Vuletića i Jelene Pešić stigao je i čuveni rijaliti par Nikola i Coka Lakić.

Nikola i Coka Lakić na svadbi kod Mladena i Jelene! Poznati rijaliti par otkrio istinu o Dalili i CRNOJ MAGIJI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Coka i Nikola Lakić

Poznati rijaliti par Nikola Lakić i Coka Lakić stigli su na venčanje svog prijatelja Mladena Vuletića i njegove izabranice Jelene Pešić, a kako su i sami roditelji Mladenu i Jeleni su imali da poruče nekoliko saveta, ali i da im požele sreću u zajednici.

- S obzirom na to da sam se ja ostvario na tom polju, reći ću im da krenu našim stopama i da se vole i bude srećni, jer je to sve što svi želimo i čekamo, da budemo srećni u toj ljubavi - rekao je Nikola, a onda je Coka otkrila šta će ih sačekati kada stigne beba:

 

 

- Sad kada bih potpuno iskreno govorili ima dosta toga, ali sačekaće ih nešto najlepše na svetu, biće tu i teških trenutaka i nespavanja, ali sledi im najlepši period u životu. Pogotovo što je Mladen neko ko se iživeo i proživeo je svašta, tako da mu je ovo naišlo u pravom trenutku - iskrena je Coka.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola i Coka Lakić na svadbi kod Mladena i Jelene

Kako su se družili sa Dalilom Dragojević ranije, prokomentarisali su njenu situaciju u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', pa se dotakli i crne magije.

- Mi smo imali jako dobar odnos, ali eto desilo se to, možda i bolje, ako su našli svoju sreću. To za crnu magiju su gluposti - kaže Nikola, a Coka kaže da je prošla kroz isto što i Dalila:

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola i Coka Lakić o Dejanu i Dalili

- I ja sam njemu bacila crnu magiju, svaki muškarac koji se posvađa sa nekim članom porodice ili se promeni u nekom smislu, odmah je pod crnom magijom, tako da ja saosećam sa njom. Prošli smo istu situaciju i razumme je, a mislim i da se ona oslobodila njega, a ne on nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading