GLUMCI I PEVAČI SKROZ PODETINJILI! Obukli se kao Diznijevi junaci i zapevali pesme iz crtaća, Marko Kon ih jedva obuzdao!

Autor:

Zabava

16.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat koji je oduševio najmlađe Beograđane ponovo će biti izveden na sceni.

GLUMCI I PEVAČI SKROZ PODETINJILI! Obukli se kao Diznijevi junaci i zapevali pesme iz crtaća, Marko Kon ih jedva obuzdao!

Foto: ST/Nemanja Pančić

"Dizni koncert: Čarobna muzika iz filmova" projekat je koji se vraća na scenu MTS dvorane na velika vrata. Nakon prošlogodišnje uspešne fešte u kojoj su uživali najmlađi Beograđani, ali i svi oni koji vole muziku iz poznatih crtaća uz koje su generacije odrastale, ekipa glumaca i muzičara ponovo će obradovati publiku spektakularnim nastupom.

U MTS dvorani, mestu gde će koncert biti održan 12. maja u dva termina - 16.30 i 19.30, danas je predstavljen program i spisak numera koje će biti izvedene uživo na sceni. Osim što će ekipa pevati popularne pesme iz Diznijevih crtanih filmova, poput "Pepeljuge", "Male sirene", "Kralja lavova", "Pokahontas", "Aladina" i "Zaleđenog kraljevstva" i to na srpskom jeziku, učesnici će na sceni i svojim izgledom dočarati određeni lik iz crtaća. Svakom je pripala neka uloga, a glumica Jelena Gavrilović priznala je da se potpuno srodila sa svojim likom Elze.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Ona je istakla da iza svega ovoga stoji ogroman rad i trud, što su potvrdili i ostali učesnici - Nevena Božović, Dušan Svilar, Zoe Kida, Marko Luis, Stefan Zdravković Princ, Zejna, Milan Antonić. U projektu učestvuju i Gorica Popović, koja će otpvati pesmu iz "Pepeljuge" - "Bibidi bobidi bu", kao i Lejla Hot sa kojom je, prema rečima Stefana Zdravkovića Princa, bilo najviše "problema" tokom proba.

- Ovaj projekat me vraća u detinjstvo, a na probama je bilo svega i svačega. Najviše presvlačenja u slučaju Lejle Hot, kojoj sam milion puta zakopčao haljinu, pa je tako i uštinuo, pogrešno nešto namestio - ispričao je Princ kroz osmeh i dodao da je pesmu iz crtanog filma "Aladin" prepevao na vranjaskom jeziku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Nevena Božović je istakla da muzičari i glumci nemaju tako često priliku da sarađuju na nekom projketu, pa je ovaj Dizni koncert izuzetak

- U pratnji simfonijskog orkestra sve zvuči fantastično, a tako će biti i ovog puta pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stefan Zdravković Princ

Marko Luis je priznao da se tokom rada na projektu vratio u detinjstvo, kao i da je iz crtaća naučio da ne treba sve u životu shvatiti preozbiljno.

- Uživao sam radeći ovaj koncert jer sam mogao da se popnem na binu budem dete - dodao je muzičar.

Na probama su, priznaju uglas, potpuno podetinjili, a muzički urednik Marko Kon imao je zadatak da ih obuzda.

- Imali smo prethodno iskustvo sa koncerta od prošle godine kada je Dizni obeležavao 100 godina postojanja, pa sam znao šta ko može da uradi na sceni. A i dobili smo pohvale od Diznija, što je velika stvar - istakao je Kon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Na probama su, priznaju uglas, potpuno podetinjili, a muzički urednik Marko Kon imao je zadatak da ih obuzda. - Imali smo prethodno iskustvo sa koncerta od prošle godine kada je Dizni obeležavao 100 godina postojanja, pa sam znao šta ko može da uradi na sceni. A i dobili smo pohvale od Diznija, što je velika stvar - istakao je Kon.

 

Komentari (0)

Loading