ISPLIVALA ISTINA O DEVOJCI LAZARA RISTOVSKOG! Anica se oprobala u glumi, a evo šta je njeno PRAVO zanimanje!

Autor:

Zabava

10.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva je glumila u nekoliko projekata, a poslednji u nizu je film "Ruski konzul" u kojem je Žarko Laušević ostvario poslednju ulogu na velikom platnu.

ISPLIVALA ISTINA O DEVOJCI LAZARA RISTOVSKOG! Anica se oprobala u glumi, a evo šta je njeno PRAVO zanimanje!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Srce Lazara Ristovskog, koji je posle 40 godina stavio tačku na brak s Danicom Ristovski, osvojila je 39 godina mlaža Anica Lazić. Javnost je Anicu upoznala kao novu Lazinu devojku, a ona je zatim počela da se dokazuje kao glumica. Prvi ozbiljniji angažman imala je u seriji "Drim-tim", u produkciji njenog dečka koji igra i glavnu ulogu, a poslednji u nizu Lazićeva je ostvarila u filmu  "Ruski konzul" u kojem je poslednju ulogu na velikom platnu ostvario legendarni Žarko Laušević.

I dok su svi mislili da je Anica po obrazovanju glumica sada je isplivala istina o njoj. Naime, devojka Lazara Ristovskog nema diplomu Fakulteta dramskih umetnosti niti neke škole glume, već je na Univerzitetu u Italiji stekla zvanje diplomiranog psihologa. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

Samouka Anica je potpisana kao glumica sada već u nekoliko TV projekata. Inače, kada se čulo da je Anica u vezi sa Lazarom, jedan korisnik Tvitera objavio njihovu fotografiju i napisao: "Glumac Lazar Ristovski sa devojkom glumicom Anicom Lazić". Tim povodom reagovala je i Ljiljana Blagojević.

- Nije glumica. Gluma joj je hobi - napisala je ona, a onda se oglasila za domaće medije:

Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je tada cenjena umetnica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

10.04.2024 12:29

Onaj kø glumi na filmu ili pozorištu je glumac bez obzira da li ima fakultet dramskih umjetnosti ili ne. Pa u svim filmovima glume i djeca i to u mnogim filmovima imaju glavnu ulogu meni se 'čini" da niko od njih nema fakultet!