DVOJNIK MAJKLA DŽEKSONA STIŽE U BEOGRAD: Svetska senzacija o kralju popa u MTS dvorani!

Autor:

Zabava

30.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska publika će videti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju "This Is It"i nikada nije održao zbog prerane smrti.

DVOJNIK MAJKLA DŽEKSONA STIŽE U BEOGRAD: Svetska senzacija o kralju popa u MTS dvorani!

Foto: Foto Simone di Luca

"Human Nature Live Show" najbolji svetski tribute show posvećen kralju popa Majklu Džeksonu, posle velikih svetskih scena, prvi put će gostovati u Beogradu 22. aprila u MTS dvorani, najavili su organizatori.

Ulogu Majkla Džeksona na sceni oživljava i Migel Konča, koji je priznat kao najbolji imitator legendarnog umetnika.

Koncert će, osim muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo evocirajuci umetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujuci izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a pre svega frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.

Republika

Foto: Foto Simone di Luca

 

Ono što je posebno je što će publika videti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju "This Is It", koju nikada nije održao zbog prerane smrti.

Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u hitovima od "Thriller" do "Billie Jean" preko "Smooth Criminal" do "Dangerous".

Inicijativu za ovaj zadivljujući projekat dao je Džonatan "Sugarfoot" Moffett, legendarni bubnjar Majkla Džeksona, a u delo je sproveo Aleksandro Sabatini uspevši da strast miliona Džeksonovih poklonika pretvori u nešto stvarno uz pomoć pre svega Migela Konče, koga su Sony Music i "Rolling Stone" označili kao zvaničnog imitatora. Osim nastupa uživo, Konča je igrao Majkla Džeksona i u filmu "Spomenik Majklu Džeksonu".

Prodaja ulaznica za "Human Nature Live Show" počinje 1. februara, a cene karata kreću se od 3.900 do 5.200 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading