Milan Vasić zapevao "HRISTE BOŽE" i bacio publiku u TRANS!

Autor:

Zabava

15.01.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momče s Kosova pevao je za doček pravoslavne Nove godine u Banjaluci.

Milan Vasić zapevao "HRISTE BOŽE" i bacio publiku u TRANS!

Foto: Luka Tomić

Glumac Milan Vasić, koji se poslednjih godina dokazao i na polju muzike izvodeći rodoljubive kosovske pesme priredio je etno spektakl u Banjaluci u noći između 13. i 14. januara.

Najpoznatije momče s Kosova publika je dočekala uz ovacije, zastave i baklje, a kada je Vasić otpevao "Hriste Bože" publika je pala u trans!

Snimak uzavrele atmosfere u Banjaluci Milan je podelio na svom Instagramu naglasivši da je presrećan što se njegova misija daleko vidi.

 

 

Vasić često ističe da nikada nije zaboravio ko je i odakle je: 

Zamislite samo osobu koja bi da bude neko drugi i stidi se svojih korena. Ko je onda ta osoba? Mi ne znamo, ali najgore je što ona sama ne zna ko je i tako do kraja života! Ja sam ponosni Srbin, volim svoju zemlju, pradedove, roditelje, Kosovo i ne bih se ni s kim na svetu menjao.

Posvećen je negovanju običaja svoga kraja, a to uspešno čini i kroz muziku.

- Osećam potrebu da baš ja treba da pričam o Kosovu i Metohiji jer je moja familija tamo, pozorište mi je na Kosovu, srce mi je tamo. Imate one zle ljude koji napišu: "Pa što se onda ne vratiš dole", ali ne osvrćem se na takve komentare. Tek kad sam snimio prvu pesmu, ali ne moju, "Ja sam momče s Kosova", i video kako je narod to prihvatio, shvatio sam da treba da uradim svoju. To je "Poleteo soko sivi", koja je hit u mom kraju, a dobro je prihvaćena i u centralnoj Srbiji. Želja mi je da se pesmom odužim Kosovu - istakao je Vasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading