JEDINO OGLAŠAVANJE PRVE ŽENE ŽARKA LAUŠEVIĆA: Krila se od medija, a ovo se desilo nakon TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

15.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko i Maja tačku na svoj brak stavili su dok je glumac još uvek bio u zatvoru

JEDINO OGLAŠAVANJE PRVE ŽENE ŽARKA LAUŠEVIĆA: Krila se od medija, a ovo se desilo nakon TRAGEDIJE!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Nakon što je glumac Žarko Laušević doživeo veliki uspeh u svojoj karijeri, jedna žena je obeležila njegov život na potpuno drugačiji način. Reč je o Maji Laušević, njegovoj prvoj supruzi, koja mu je podarila dvoje dece. Iako je u to vreme Žarko bio na vrhuncu popularnosti, Maja je odlučila da vodi svoj život daleko od medija.

Maja je odgajala ćerku Asju i sina Dušana, a svoju ulogu žene iz senke obavljala je sa velikom posvećenošću. Retko se pojavljivala u javnosti i samo jednom se obratila medijima, u avgustu 1993. godine, nakon tragedije koja je zauvek promenila Žarkov život.

Naime, Žarko je tada sticajem nesrećnih okolnosti iz pištolja usmrtio dva muškarca i ranio jednog. Osuđen je na 15 godina zatvora, ali je nakon žalbe kazna smanjena na 13 godina. Konačno, u februaru 1998. godine, posle četiri godine i sedam meseci provedenih u zatvoru, Žarko je pušten na slobodu.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Filmski susreti Nis 2016

Žarko Laušević


Jedini put kada se Maja obratila javnosti bilo je upravo tada, kada je za Večernje Novosti rekla:

- Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat - ovim rečima je želela da zaštiti svoju porodicu i sačuva privatnost u teškim trenucima.


Žarko i Maja su se razveli dok je on još uvek bio u zatvoru, a njihov brak je okončan kada se glumac vratio na slobodu. Iako se o njihovom odnosu posle toga nije mnogo govorilo, Maja je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, a najveća briga su im uvek bila njihova deca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading