ŠOK SMRT POZNATOG GLUMCA! Odnela ga TEŠKA BOLEST, svi ga znate iz hit serije "Igre prestola" (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica, svi se opraštaju!

ŠOK SMRT POZNATOG GLUMCA! Odnela ga TEŠKA BOLEST, svi ga znate iz hit serije "Igre prestola" (FOTO)

Foto: youtube.com/Alexandru Mortimer

Glumac Ijan Gelder, poznat po ulozi trapavog Bojka u serijama "Stižu dolari" i "Igri prestola", preminuo je nakon teške borbe sa rakom u 74. godini. Njegov suprug Ben Danijels objavio je tužnu vest u utorak uveče na svom Instagram profilu, izražavajući tugu zbog gubitka svog životnog partnera. Par je bio zajedno od 1993. godine, upoznavši se dok su radili na produkciji predstave "Zabavni gospodin Sloun".

- Sa ogromnom tugom i teškim srcem razbijenim na milion komada pišem ovu objavu da objavim smrt mog dragog muža i životnog partnera Ijana Geldera. Ijanu je u decembru dijagnostikovan rak žučnih kanala, a juče je preminuo u 13.07. Prekinuo sam sav posao da bih bio njegova negovatelj, ali niko od nas nije imao pojma da će sve biti tako brzo. On je bio moj apsolutni kamen i bili smo partneri više od 30 godina. Bio je najljubaznije, najvelikodušnije ljudsko biće. Bio je divan divan glumac i svi koji su radili sa njim bili su dirnuti njegovim srcem i svetlošću. Iskreno, ne znam šta ću bez njega pored mene. Sa takvom hrabrošću se nosio sa svojom strašnom bolešću, bez samosažaljenja. ikad. Bio je izvanredan i nedostajaće mi. Ova slika je snimljena u vreme Božića nakon što sam ga izveo iz bolnice i iako je tamo prošao kroz najgore tri nedelje, još uvek možete videti njegovu radost i ljubav kako sijaju. Dobro se odmori moj slatki "Chianni" - napisao je suprug pokojnog glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben (@bendanielsss)

 

Podsećanja radi, Ijanu je dijagnostikovan rak žučnih kanala u decembru prošle godine, a nažalost, izgubio je bitku sa ovom opakom bolešću. Njegov partner Danijels je istakao da je prekinuo sav posao kako bi bio uz svog supruga tokom njegove borbe, ističući Ijanovu hrabrost i velikodušnost. Gelder je bio priznat glumac, a njegova svetla ličnost dirnula je mnoge ljude sa kojima je radio tokom svoje bogate karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading