EVO GDE ĆE BITI SAHRANJEN ŽARKO LAUŠEVIĆ: Čeka se samo njihova odluka!

Autor:

Zabava

15.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac Žarko Laušević koji je preminuo u 63. godini posle kratke i teške bolesti biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, ukoliko se porodica sa takvom odlukom složi.

EVO GDE ĆE BITI SAHRANJEN ŽARKO LAUŠEVIĆ: Čeka se samo njihova odluka!

Foto: ATAImages

Proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon kratke i teške bolesti. Njegova smrt šokirala je javnost, a njegova porodica još uvek nije donela odluku o mestu sahrane.

Kako saznaje Informer, država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, ali se čeka njihov pristanak. Ukoliko se porodica složi sa ovom odlukom, Laušević će biti sahranjen pored drugih velikana koji su svojim radom i doprinosom ostavili trag u srpskoj kulturi.

Vest o smrti glumca je potvrdila njegova supruga Anita Laušević, objavivši tužnu vest na društvenim mrežama. Ona je istakla da će javnost blagovremeno biti obaveštena o datumu i mestu sahrane.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević

Žarko Laušević bio je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih glumaca u Srbiji. Rođen u Trebinju, ostvario je zapažene uloge u pozorištu, na filmu i televiziji. Njegova uloga u kultnom filmu "Lepa sela lepo gore" i brojne druge uloge obeležile su njegovu karijeru.


Od Lauševića su se oprostili brojni političari, kolege glumci, pevači i mnogi drugi koji su izrazili svoje saučešće porodici i poštovanje prema glumačkom talentu koji je imao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Zoka

15.11.2023 20:56

Mnogo sam tužna zbog njega.Neka počiva u miru porodici saučešce.

mmm

15.11.2023 21:39

sramota u aleji ubicu sahraniti...stvarno nemam reci

Igor

15.11.2023 22:55

Rodjen je na Cetinje

Перун

16.11.2023 07:09

@Igor - Рођен је на Цетињу и није играо у споменутом филму.