OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI DANI MILENE DRAVIĆ: Krila je VELIKU TAJNU, koja se saznala nakon njene smrti!

Autor:

Zabava

14.10.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Dravić preminula je pre pet godina, a sada su otkriveni kako su protekli njeni poslednji dani!

OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI DANI MILENE DRAVIĆ: Krila je VELIKU TAJNU, koja se saznala nakon njene smrti!

Foto: E/Stock

Na današnji dan pre pet godina preminula je diva našeg glumišta Milena Dravić. Čuvena glumica počiva u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, zajedno sa suprugom Draganom Nikolićem.

 

Na večni počinak ispaćena je uz crkvena zvona i uz traktat o Mileni Dušana Makavejeva, koju je pročitao Voja Brajović.

Publika je obožavala Milenu Dravić zbog njenog nesvakidašnjeg talenta, uloga kojima se nesebično davala, skromnosti, optimizmu i ljubavi koju je širila svaki put kada bi se pojavila.

Kako je Kurir tada nezvanično saznao, ona je svoje poslednje dane provela daleko od budnih očiju javnosti, u tišini bolničke postelje.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Milena Dravić slike

 

Poslednje trenutke Milena je provela u bolnici na aparatima. Kako je živela, skomno, tako je provodila i najteže dane. Primala je posete samo najbližih, dok je zamolila da joj ostali ne dolaze.

- Za moje zdravstvene probleme znali su samo moji najbliži, suprug, brat Rade i najintimniji prijatelji. Kolege iz "Larija Tompsona" bile su uz mene, nisu hteli da skidamo predstavu s repertoara - izjavila je Milena svojevremeno i istakla da je njen suprug sa njom "prošao kroz sve faze bolesti i da je umnogome doprineo da ishod borbe bude pozitivan".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Viki

15.10.2023 10:10

Diva! Slava joj.