KAFANE SE OPRAŠTAJU OD JAGOŠA MARKOVIĆA! Svi su voleli da se nađu u društvu slavnog reditelja: Bio si najdraži i najkomplikovaniji gost!

Autor:

Zabava

26.09.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko poznatih beogradskih restorana i kafana dalo čitulje slavnom reditelju Jagošu Markoviću!

KAFANE SE OPRAŠTAJU OD JAGOŠA MARKOVIĆA! Svi su voleli da se nađu u društvu slavnog reditelja: Bio si najdraži i najkomplikovaniji gost!

Foto: Tanjug/FILIP KRAINČANIĆ

Slavni reditelj Jagoš Marković, koji je iznenada preminuo u 58. godini života, biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu sutra, u sredu 27. septembra. Opelo počinje u 14 časova, dok će sahrana biti održana pola sata kasnije u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija počinje u 11 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde će se od njega oprostiti brojni umetnici.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jagoš Marković

Od čuvenog reditelja oprostili su se putem objava na društvenim mrežama brojni prijatelji, kolege, ali i bivša supruga, a danas su u dnevnom listu osvanule umrlice pune dirljivih reči, koje svedoče o tome kakav je Jagoš bio čovek. 

Od Jagoša se oprostilo i Narodno pozorište u Beogradu, čiji je bio član.

Republika

Foto: Printscreen/Politika

Čitulje Jagoša Markovića

- Napustio nas je Jagoš Marković, reditelj. Uvek i po dugoj istoriji Narodnog pozorišta ostaje kao jedan od najuspešnijih i najvoljenijih reditelja, koji su svojom umetnošću obasjavali naše scene. Zauvek je u srcima svoje pozorišne porodice i publike. Komemoracija će biti održana u sredu 27. septembra u 11 časova na Velikoj sceni. Sahrana će se obaviti u sredu, 27. septembra u 14.30 časova u Aleji zaslužnih građana. Opelo počinje u 14 časova na Novom groblju - Narodno pozorište u Beogradu.

Jagoš je bio poznat i kao veseljak i boem, u čijem su društvu uživali svi, te ne čudi što se od njega oprostilo i nekoliko poznatih beogradskih restorana i kafana, u kojima je bio redovan i uvek rado viđen gost.

Republika

Foto: Printscreen/Politika

Čitulje Jagoša Markovića

- Našem najdražem i najkomplikovanijem gostu, u čijem smo društvu uvek uživali i bili neizmerno ponosni što smo deo tvoje svakodnevnice i što si baš ti deo Kluba! Puno ćeš nam nedostajati! Budi sa anđelima. Tvoj Klub književnika.

- Jagoše, ali ovaj put tugom i setom jer si otišao tako rano, pun energije koju si prenosio na sve oko sebe. Mnogo ćeš nam nedostajati - restoran Madera.

- Poslednji pozdrav našem dragom gostu Jagošu Markoviću - restoran Kalemegdanska terasa.

Republika

Foto: Printscreen/Politika

Čitulje Jagoša Markovića

Popričali smo sa jednim od konobara, koji radi u restoranu gde je Jagoš bio uvek rado viđen gost. Kako je otkrio za Republiku, Marković je ostavio neizbrisiv trag.

- I dalje ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo. Napustio nas je dragi prijatelj i uvek rado viđen gost, koji je ostavio neizbrisiv trag. Uvek je bio nasmejan i ljudi su voleli da slušaju njegove zanimljive priče, a namam je uvek ostavljao i preko 20% odsto bakšiša. Nedostajaće njegov osmeh i vedri duh - ispričao je za Republiku konobar jednoh restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading