Kolarac: Spektakularan koncert pijaniste Stefana Đokovića zakazan za 7. septembar

Autor: Republika

Zabava

24.08.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš renomirani pijanista Stefan Đoković održaće dugo očekivani solistički koncert 7. septembra u Dvorani Kolarčeve Zadužbine sa početkom u 20 časova.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kolarac

Umetnik koji je nastupao u najvećim svetskim dvoranama poput Karnegi hola i Sanktpeterburšhe filharmonije, školovao se za klavir i pevanje u Londonu, NJujorku i Beogradu, gde je doktorand završne godine klavira. Laureat je preko 10 internacionalnih takmičenja.

Pored impresivne muzičke karijere Stefan je ostvario niz neverovatnih uspeha na polju dizajna i mode za kratko vreme osvojivši domaće i internacionalne piste i nagrade.

- Velika mi je čast uvek da nastupom pred beogradskom publikom pogotovo sada nakon malo veće pauze prouzrokovane pandemijom. Biće mi drago da vas za trenutak izmestim u neki drugi prostor i vreme uz muziku Ludviga van Betovena i Franca Lista - izjavio je Stefan. 

Karte su u prodaji od 16og Avgusta na Blagajni Kolarca kao i na tickets.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading