TRUDNA NAŠA POZNATA INFLUENSERKA: Bivši je varao sa drugaricom i pravio PAKAO, a ona sad čeka DRUGO DETE!

Autor:

Zabava

21.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emilija Milojević u drugom stanju!

TRUDNA NAŠA POZNATA INFLUENSERKA: Bivši je varao sa drugaricom i pravio PAKAO, a ona sad čeka DRUGO DETE!

Foto: instagram.com

Emilija Milojević

Emilija Milojević, poznata influenserka, prošla je kroz teške životne trenutke zbog izdaje svog tadašnjeg partnera. Naša priča počinje kada je Emilija javno progovorila o izazovima sa kojima se suočavala nakon što je otkrila da je njen partner započeo paralelnu vezu sa njenom najboljom drugaricom. Ova izdaja je potresla Emiliju, ali ona je odlučno odlučila da napusti tu toksičnu vezu i započne novi život.

Republika

Foto: instagram.com

Emilija Milojević čeka drugo dete

Nakon razlaza, Emilija je ostala samohrana majka svoje ćerke, ali to je nije sprečilo da se bori za svoju sreću. Iako je prošla kroz teške trenutke, Emilija je uspela da pronađe novu ljubav u svom životu. Sada, sa radošću najavljuje da je trudna i da očekuje svoje drugo dete. Ova vest je obradovala njene pratioce na društvenim mrežama, a komentari ispunjeni čestitkama i podrškom samo su potvrda koliko je ona omiljena među svojom publikom.

Emilija je delila srećne vesti na svom Instagram nalogu, gde je pokazala svoje sjajno raspoloženje i blistav izgled. Njeni pratioci su bili oduševljeni ovom radosnom vesti, a mnogi su primetili koliko srećno i zadovoljno izgleda. Sada, dok započinje ovu novu fazu svog života sa porodicom, svi joj želimo obilje ljubavi i sreće.

Republika

Foto: instagram.com

Emilija Milojević

Podsećanje radi, ona je pre par godina podedlila da njen muž ima aferu sa njenom najboljom drugaricom, pa kada je rešila da ga napusti i ode sa detetom kod majke, on je dete ostavio. Nakon toga pokrenut je sudski proces kojim je  Emiliji pripalo starateljstvo, a njen bivši je dobio zabranu prilaska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading