BRESKVICA PREKINULA INTERVJU ZBOG VOJAŽA! Burno reagovala na OVO pitanje, pa šokirala PRIZNANJEM: Karleuša me je blokirala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pojavila na promociji albuma Slobe Radanovića.

Popularni pevač Sloba Radanović večeras je zvanično predstavio svoj novi album "Infarkt duše" na promociji u jednom prestoničkom lokalu. Ovom prilikom pojavila se i njegova mlađa koleginica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, sa kojom je folker nedavno izbacio duetsku pesmu.

Ona je kratko prokomentarisala svog bivšeg momka, Mihajla Veruovića Vojaža, koji istovremeno promoviše novi proizvod, sok od breskve. Naime, Vojaž je izjavio da će Breskvici poslati sok, ako želi da ga proba. Na ovo je pevačica odgovorila kroz smeh da je na posebnom režimu ishrane te ne može da pije sokove, već samo vodu, a zatim i prekinula intervju, dodavši da ne želi da komentariše dalje vezano za tu temu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Breskvica otkrila da li bi popila Vojažev sok od breskve

Ignjatovićeva je takođe prokomentarisala sukob sa Jelenom Karleušom, koja joj je jednom prilikom poručila da je "neviđeno glupa". Međutim, kako je otkrila, sada i ne bi mogla da se pomiri sa njom jer ju je starija koleginica blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša me je blokirala. Sve i da želim neku komunikaciju, to nije moguće sada - istakla je Breskvica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Breskvica na promociji albuma Slobe Radanovića

Podsećanja radi, Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je nedavno u jednom klubu u Ogulinu u Hrvatskoj, a prema video-snimcima koji kruže internetom, ona je u jednom momentu zapevala sprski hit "Đurđevdan", na šta je omladina u publici poskakala na noge, pa zajedno s njom uglas izvela ovu čuvenu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading