NAŠ PEVAČ PRIVEDEN NA TAJLANDU: Zbog nedozvoljenih supstanci završio u POLICIJI!

Autor:

Zabava

13.04.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz je priveden nedavno na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru.

NAŠ PEVAČ PRIVEDEN NA TAJLANDU: Zbog nedozvoljenih supstanci završio u POLICIJI!

Foto: Shutterstock

Poznati reper i bivši rijaliti učesnik, Nenad Marinković Gastoz, nedavno je priveden na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru, saznaje Informer. Gastoz već duže vreme boravi na Tajlandu, a redovno deli fotografije i video zapise sa ovog egzotičnog ostrva na svom Instagram profilu.

Prema saznanjima Informera, Gastoza je zaustavila rutinska kontrola tokom vožnje, tokom koje je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci, što predstavlja prekršaj po tajlandskim zakonima. Kao posledica ovog prekršaja, Gastoz je odmah priveden.

 

 

Izvor koji je kontaktirao pomenuti medij otkrio je da poznati reper nije imao dovoljno novca da plati kaznu koja je predviđena za ovaj prekršaj na Tajlandu. Zbog nedostatka finansijskih sredstava, Gastoz je zadržan u stanici.

- Nenad je zaustavljen i prilikom rutinske kontrole je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci. Na Tajlandu je to kažnjivo zakonom i plaća se kazna. Međutim, on nije imao para, zbog čega je priveden i zadržan u stanici - rekao je izvor za Informer.

 

 

Nenad Marinković Gastoz još uvek se nije oglasio povodom ove situacije.

Ovaj incident predstavlja neočekivan preokret u životu popularnog repera, koji je do sada bio poznat po svom boravku na Tajlandu i aktivnom deljenju sadržaja sa ovog egzotičnog mesta na društvenim mrežama. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Gastoz uspeti da izađe iz pritvora na Tajlandu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading