PREMINUO NAŠ POZNATI BLOGER: Milan Kamponeski u 49. godini izgubio život nakon kratke BOLESTI!

Autor:

Zabava

11.04.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštene tragične vesti o našem velikom humanisti i blogeru!

PREMINUO NAŠ POZNATI BLOGER: Milan Kamponeski u 49. godini izgubio život nakon kratke BOLESTI!

Foto: Printscreen

Večeras je preminuo poznati novinar, književnik i humanista Milan Kamponeski, u 49. godini života. Kamponeski je ostavio dubok trag u medijskom svetu i bio je poznat po svom angažmanu u štampanim medijima poput Kurira, Glasa javnosti i Borbe, kao i uređivanju onlajn magazina.

Kamponeski je bio prepoznatljiv po svom majstorstvu satire, kroz koje je na originalan i specifičan način ukazivao na nelogičnosti u društvenoj sferi. Pored toga, bio je veoma angažovan u humanitarnom radu, pružajući nesebičnu pomoć mnogim ugroženim ljudima.

Poslednje godine svog života proveo je u Perlezu, gde se posvetio brizi o životinjama. Živeo je sa više od 40 pasa koje je svakodnevno hranio na svom imanju, pokazujući izuzetnu ljubav prema životinjama.

Pored novinarstva, Kamponeski se bavio i politikom, filmom i muzikom za TV produkciju. Široj javnosti bio je poznat pod pseudonimom Amitz Dulniker, pod kojim je objavljivao svoje tekstove. Široj javnosti je bio poznat pod pseudonimom Amitz Dulniker, pod kojim je objavljivao svoje tekstove. Internet dnevnik koji je on nazvao “Besmislenim dnevnikom jednog h8-era”, postao je jedan od najčitanijih blogova u našoj zemlji. 

Vreme i mesto sahrane Milana Kamponeskog biće naknadno saopšteni, a njegova dela i angažman ostaće kao trajno sećanje na izuzetnog novinara, književnika i humanistu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading