POZNATO VREME I MESTO SAHRANE SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Ipak nije ispunjen zahtev njenog BRATA!

Autor:

Zabava

04.04.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je vreme i mesto gde će biti sahranjena Slađana Milošević.

POZNATO VREME I MESTO SAHRANE SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Ipak nije ispunjen zahtev njenog BRATA!

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

Slađana Milošević preminula je pre pre nekoliko dana, a sada je otkriveno kada će biti sahranjena.

Sahrana će se održati u ponedeljak 8. aprila u 15 časova na groblju Lešće u Beogradu.

Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva umrla je u zemunskoj bolnici, gde je poslednjih 10 dana života bila na lečenju.

Podsetimo, Slađana je preminula pre 11 dana, a njena prijateljica Jelena Tinska predala je zahtev da pevačica bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Republika

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

 

- Predala sam zahtev da Slađana Milošević, jedna takva umetnica bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. I njen brat ima istu želju, ali čekamo na odobrenje zahteva koji sam uputila Aleksandru Šapiću. Još uvek nemamo nikakve informacije- rekla je Jelena Tinska.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

Prijatelj nedavno preminule pevačice Slađane Milošević kaže da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

- Mnogo mi je žao bilo što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: "Šta radiš ili kako si" jer je mnogo volela ljude. Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici. Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta. Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak - objasnio je prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading