POSLEDNJA ŽELJA SLAĐANE MILOŠEVIĆ TERA SUZE NA OČI: Otkrivena velika TUGA legendarne pevačice, ovo KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

01.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti Slađane Milošević, otkrivena je njena poslednja želja.

POSLEDNJA ŽELJA SLAĐANE MILOŠEVIĆ TERA SUZE NA OČI: Otkrivena velika TUGA legendarne pevačice, ovo KIDA DUŠU!

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

Smrt Slađane Milošević iznenadila je, ali i rastužila javnost širom Srbije i regiona, a detalji oko sahrane još uvek nisu poznati.

Kako pišu domaći mediji, prijatelji čekaju nadležne organe i da li će biti odobreno da Slađana bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

 

- Pisala sam Aleksandru Šapiću, ali još uvek nisam dobila odgovor. Smatram da je on čovek koji bi mogao da se izbori za to da Slađana Milošević, prva dama rokenrola i naša velika zvezda, bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Objektivno gledano, ako, uz dužno poštovanje, tamo počivaju i Šaban Šaulić i Džej Ramadanovski, mišljenja sam da je u Aleji mesto i njoj - rekla je Jelena Tinska za Informer.

Ipak, Slađanina želja bila je da bude sahranjena pored svog oca na jednom beogradskom groblju, u najužem krugu porodice i prijatelja.

Slađana Milošević preminula je u Beogradu u 68. godini usled kratke i teške bolesti.

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 

Prijatelj nedavno preminule pevačice Slađane Milošević kaže da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

- Mnogo mi je žao bilo što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: "Šta radiš ili kako si" jer je mnogo volela ljude. Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici. Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta. Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak - objasnio je prijatelj.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

01.04.2024 14:07

Da, tacno je da lekari maltretiraju pacijente, tacno je da se u ovoj zemlji ljudi koji nisu pretnja ni sebi ni drugima kidnapuju od strane onih koji rade u MUP-u i odvode u Lazu, gde ih prisiljavaju da se potpisu sve da bi direktor i policija delili tal na konto boravka pacijenta u bolnici, da tacno je da se u ovoj drzavi desavaju uzasne stvari i da o tome treba otvoreno razgovarati...

Odgovori 23 3
Nina

01.04.2024 14:56

Slađana nije ni pominjala doktore da su je maltretirali nego sestre. Bila je vrlo jasna.

Se Ču Dim

03.04.2024 09:58

Ko ima sluha i zna nešto o muzici sada mu je teško. Svirala je violinu i lepo izgledala. Što se tiče pevanja daleko je bila od svog brata. Problematična boja boja glasa, kompozicije (Miki veliki) i tehnika pevanja. Kakva Aleja zaslužnih nemojte da nam se svet smeje po treći put. Tinska zna zašto to radi. Neka Vesić napravi NOVO groblje samo za pevače i glumce. Ko god od njih umre pišete umrla je LEGENDA.

Odgovori 10 5