DRAGANA ŽESTOKO POTKAČILA TONIJA UŽIVO U PROGRAMU: Pevačica sve šokirala izjavom!

Autor:

Zabava

01.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je u žiži interesovanja domaće javnosti, a njene izjave privlače veliku pažnju!

DRAGANA ŽESTOKO POTKAČILA TONIJA UŽIVO U PROGRAMU: Pevačica sve šokirala izjavom!

Foto: happytv/printscreen, ST/Dragan Kadić

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je obavestila javnost da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. Vest je šokirala region, kako su njih dvoje važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. Dragana je gostovala u emisiji "Poželi pesmu", gde je govorila na temu muško-ženskih odnosa.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana Mirković progovorila o muško-ženskim odnosima

- Išla sam srcem, išla sam otvoreno, potpuno onako osećajno i stvarno ništa ne bih menjala - rekla je Dragana, a potom istakla da u poslednje vreme ne plače tako često.

- Primetila sam da u poslednje vreme ne patim više tako, ne plačem više toliko. Pogotovo što su se potrefile neke emisije u kojima sam se rasplakala najstrašnije, ispašće da sada najviše plačem, ali nije istina. Ja sad nekako od emocija, čak i od neke sreće mogu da zaplačem, i od nekih sećanja - kazala je ona.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana se osvrnula na svoje izjave, mnogi misle da je potkačila Tonija

Pevačica je istakla da ženama "ne trebaju nikakvi grofovi, jer sve same stvaraju".

- Jednostavno sam shvatila da me sve to osnažilo, da me napravilo mnogo jačom nego što sam mislila da mogu biti. Baš zato sam rekla Radi: "Ne trebaju nam nikakvi grofovi, jer mi same stvaramo sve". Ti jako dobro to znaš i nemoj da se praviš da ne znaš. Ponekad shvatimo da smo mi u stvari mnogo jače od nekih muškaraca koji su pored nas i to je u stvari hendikep za sve devojke i žene koje su u ovom poslu. Vrlo često muškarci osećaju čak neki kompleks, ne možeš da ih ubediš da nemaju potrebe za tim, da smo mi normalne - rekla je gostujući u emisiji "Poželi pesmu" i dodala:

- Ali, Bože moj, zato smo mi tu da se izborimo, pa onda uz nas, ako se bore, bore, ako ne bore, šta ćemo mi? - navela je ona, a mnogi su pomislili da je ovom izjavom ciljala upravo na Tonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading