PROCURIO PRIVATNI SNIMAK NAŠEG FOLKERA: Keba šokirao javnost, evo šta sve ume da radi!

Autor:

Zabava

29.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba se pojavio u šok izdanju!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK NAŠEG FOLKERA: Keba šokirao javnost, evo šta sve ume da radi!

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

Jedna od neobičnih transformacija koju je Dragan Kojić Keba izveo u svojoj karijeri bila je ona u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Namazan crno-belom bojom, sa perikom i u kombinezonu, Keba je postao Pol Stenli, pevač čuvene grupe "Kiss". Ova transformacija je iznenadila mnoge, ali je pokazala Kebinu sposobnost da se uspešno transformiše u potpuno drugačijeg izvođača.

U toj epizodi "TLZP-a", Keba je iznenadio publiku i žiri svojom izvedbom pesme "I was made for loving you baby" i uspeo da pobedi. Šminka na licu u obliku zvezde preko oka i energična izvedba doveli su Kebinu transformaciju do savršenstva, ostavljajući jak utisak na sve prisutne.


Kako bi podsetio svoje fanove na ovu nezaboravnu imitaciju, Keba je nedavno na svom profilu na Tiktoku objavio snimak kako peva čuveni hit legendarne grupe "Kiss". Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti i podsetio mnoge na Kebinu izvanrednu transformaciju u emisiji.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba

Osim emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Keba je takođe učestvovao i u humanitarnom šou programu, gde je svojim nastupom još jednom pokazao svoj širok spektar muzičkih sposobnosti. U tom nastupu, Keba je još jednom potvrdio svoj status kao izuzetno talentovan i vešt izvođač.


Dragan Kojić Keba je pokazao da je spreman da se odvaži i uđe u uloge koje su potpuno drugačije od njegovog uobičajenog folklornog stila. Njegova transformacija u Pol Stenlija je ostala upamćena kao jedan od najupečatljivijih trenutaka u istoriji emisije "Tvoje lice zvuči poznato", dok je njegovo podsećanje na tu transformaciju još jednom potvrdilo njegovu širinu i raznovrsnost kao izvođača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading