NAPADALE SU ME, A JA SE NISAM BRANIO: Era Ojdanić ni posle 1000 žena ne planira da se zaustavi!

Autor:

Zabava

27.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje popularnog folkera!

NAPADALE SU ME, A JA SE NISAM BRANIO: Era Ojdanić ni posle 1000 žena ne planira da se zaustavi!

Foto: Nikola Mutić

Andrija Era Ojdanić, poznati folker, često je bio tema raznih medijskih izveštaja zbog svog burnog ljubavnog života. On je otvoreno progovorio o svojim ljubavnim poduhvatima, ističući da je okružen lepim ženama i da mu nije bilo teško da se prepusti ljubavnim avanturama. Tvrdi da nikada nije bio reckaroš i da su žene uvek prilazile njemu, te da je imao više od hiljadu ljubavnih afere, dok istovremeno naglašava da nikada nije napadao žene.

- Nikada u životu nisam bio reckaroš, niti ću to biti. Nikada nisam napadao žene. one su mene. Istina je da se nisam branio, jer kako odoleti kad sam ceo život okružen lepim ženama. Nisam brojao, ali imao sam više od hiljadu žena - ispričao je poznati folker, pa dodao: 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

- Koja žena ne voli da bude poštovana, cenjena, uvažena i da joj se uputi kompliment? Ne postoji, ja takvu nisam upoznao. Pogledaj kakav sam frajer! Pa šta ako je bilo hiljadu i kusur žena! Idem dalje! Dosta će biti kad onaj gore bude rekao da je dosta.

Era je progovorio i o navodima da je bio sa muškarcima, što se provlačilo po medijima, a on kaže da je to sve bila šala njegog prijatelja Bore Drljače. 

- Nas dvojica smo bili veliki drugari i prijatelji. Nikada se nismo zamerili i posvađali. Ja sam na sceni bio malo nemiran, a on je na to bio malo ljuboman. Onda mi je u šali govorio: "nešto si mi sumnjiv. Samo da znaš da sam ja uvek bio tobdžija" - kroz smeh je pričao za Alo Era Ojdanić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Era Ojdanić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading