POZNATI INFLUENSER IMA RAK: Priznanjem ostavio javnost u šoku!

Autor:

Zabava

27.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninja podelio potresne vesti!

POZNATI INFLUENSER IMA RAK: Priznanjem ostavio javnost u šoku!

Foto: Instagam

Jedan od najpoznatijih jutjubera, poznatiji pod nadimkom Ninja, koji ima čak 23 miliona pratilaca na društvenim mrežama, nedavno je šokirao javnost i sve svoje pratioce otkrićem da boluje od melanoma, odnosno raka kože. Tajler Blevins, kako mu je pravo ime, podelio je vest sa svojim fanovima putem društvenih mreža, ističući da su lekari optimistični jer je bolest otkrivena u ranoj fazi.

Ninja je istakao važnost redovnih preventivnih pregleda kože, naglašavajući da je rak u njegovom slučaju otkriven tokom godišnjeg pregleda kože i mladeža. Upozorio je svoje pratioce da ne zanemaruju ovaj aspekt zdravlja, te da redovno obavljaju rutinske preglede kako bi na vreme uočili eventualne promene na koži.

Uz podršku supruge Džesike Blevins, Ninja je odlučan da se izbori sa ovom bolešću. Džesika je istakla da bi možda i sami propustili da zakazuju godišnje preglede kože da se nisu preselili na Floridu, te je naglasila da je važno biti svestan značaja redovnih medicinskih pregleda.

Ovim otkrićem, Ninja je dodatno skrenuo pažnju javnosti na važnost prevencije i redovnih lekarskih pregleda, posebno kada je reč o otkrivanju raka kože u ranim fazama. Njegova iskrenost i otvorenost o ovom pitanju mogu poslužiti kao podsticaj mnogima da obrate pažnju na svoje zdravlje i redovno obavljaju preventivne preglede.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading