TONI NOVU DEVOJKU UPOZNAO NA DRAGANINOM KONCERTU! Otkriveni svi detalji veze sa 15 godina mlađom LJUBAVNICOM!

Autor:

Zabava

27.03.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni je već neko vreme u vezi sa 15 godina mlađom devojkom, sa kojom živi u Nemačkoj!

TONI NOVU DEVOJKU UPOZNAO NA DRAGANINOM KONCERTU! Otkriveni svi detalji veze sa 15 godina mlađom LJUBAVNICOM!

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Folk zvezda Dragana Mirković juče je izdala zvanično saopštenje i obavestila javnost da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Kako su domaći mediji juče preneli, Toni već neko vreme ima novu devojku sa kojom živi u Nemačkoj, a sada je otkriveno da je ona 15 godina mlađa od njega.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

- Toni već tri godine nije sa Draganom, upoznao je ovu devojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlepio za njom. Čak se i preselio u Nemačku zbog nje - navodi izvor "Blica".

Kako se dalje šuška, ta devojka nije jedina koju je Toni muvao. Sve su glasnije gradske priče da je Toni na nastupima Dragane Mirković muvao devojke i pokušavao da ostvari kontakt sa njima. Kako navodi izvor, Dragana je sve to primetila, a najviše njegovu nezainteresovanost.

Republika

Foto: ATA Images

Tonijeva nova devojka je navodno 15 godina mlađa od njega

- Dragana je sve to donekle predosećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista dešava. Pa bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više to da podnese i podnela je zahtev za razvod. Nije joj bilo lako, ali je tako najbolje - zaključuje izvor za gorepomenuti medij.

Podsetimo, Dragana je juče otkrila svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading