OGLASIO SE BAJAGA ZBOG SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ! Otkrio šta nije znao o njenoj teškoj bolesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napisao sam joj nekoliko tekstova. Uvek je bila avangarda za svoje vreme.

OGLASIO SE BAJAGA ZBOG SMRTI SLAĐANE MILOŠEVIĆ! Otkrio šta nije znao o njenoj teškoj bolesti! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori, ATA Images

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga oglasio se povodom smrti pevačice Slađane Milošević, pa je otkrio da je znao da za to da je imala zdravstvenih problema, ali da nije nikako pretpostavljao da joj je stanje ozbiljno.

Slađana je bila divna osoba i velika umetnica. Ona je prva značajna rok pevačica kod nas. Njen odlazak je veliki udarac za eks-Ju pop-rok scenu. Imao sam prilike da radim s njom na njenim prvim albuma. Napisao sam joj nekoliko tekstova. Uvek je bila avangarda za svoje vreme. U kasnijim godinama je naučila da svira gitaru i je odlično radila. Znao sam da je bolesna, ali nisam da je ozbiljno - objasnio je on za Kurir, a skoro se oglasila i Jelena Tinska:

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska

 

Znate šta, toliko ljudi umire i svakodnevno čujemo da nam je neko umro. Ali ovo me je toliko pogodilo da ne mogu da vam opišem. Kada me je zvala vaša koleginica i kada mi je to rekla, bukvalno sam se naježila. Mnogo, mnogo mi je žao i mnogo me je to rastužilo. Prva asocijacija na nju je strava. Po čemu ću je pamtiti? To je bila naša jedina prava pravcata rok zvezda. Ispred Sindi Loper, ispred svih njih.

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

Podsećamo, Miloševićka je preminula danas u 69. godini, a vest o smrti pogodila je kolege i prijatelje, kao i mnogobrojne obožavaoce lika i dela avangardne umetnice.

Aleksandra Slađana Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Svoj prvi solo nastup je imala na festivalu „Studentsko ljeto“ u Maglaju, 1974. godine, gde je osvojila „Gran Pri“.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading