BILA SAM U LJUBAVI S NJENIM BRATOM! Oglasila se Jelena Tinska! Ovo joj se desilo kad je čula da je Slađana Milošević preminula!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi smo se i privatno družili. Ona je stvarno bila jedna takva boja na ovom našem trulom nebu.

BILA SAM U LJUBAVI S NJENIM BRATOM! Oglasila se Jelena Tinska! Ovo joj se desilo kad je čula da je Slađana Milošević preminula!

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen

Umetnica Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini života, a glumica Jelena Tinska se sada oglasila potresnim rečima, te je za medije rekla da je pevačica najviše na svetu volela svog brata. 

Znate šta, toliko ljudi umire i svakodnevno čujemo da nam je neko umro. Ali ovo me je toliko pogodilo da ne mogu da vam opišem. Kada me je zvala vaša koleginica i kada mi je to rekla, bukvalno sam se naježila. Mnogo, mnogo mi je žao i mnogo me je to rastužilo. Prva asocijacija na nju je strava. Po čemu ću je pamtiti? To je bila naša jedina prava pravcata rok zvezda. Ispred Sindi Loper, ispred svih njih - rekla je Tniska za Kurir, pa je dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska

 

- Ona je bila preteča tog pokreta u muzici. Ja sam bila u ljubavi sa Goranom, njenim bratom. Mi smo se i privatno družili. Ona je stvarno bila jedna takva boja na ovom našem trulom nebu. Imala je veliku borbu da se izbori za sebe takvu kakva je bila, a bila je posebna. Bila je jedinstvena i sa moje tačke gledišta, ovo je jako veliki gubitak. Kada pogledate, dragi moji, u sto godina naših života svi idemo u istom trenutku. 

Tinska je potom pričala o tome koja joj je omiljena pesma Miloševićke. 

To bi bila pesma neko je tu. Neko je tu u sobi, da. Inače su sve bile divne, a ova je baš dramatična. Možda čak i za ovu priliku. Neko je tu u smrti - rekla je Tinska.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading