"STALNO SU ME KOPIRALE PEVAČICE"! Ovako je Slađana Milošević pričala o svom stilu, mnogi ovo nisu hteli da čuju!

Autor:

Zabava

26.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj scenski izraz pripada vrsti Total Arta. Sve je usaglašeno, misao, ton, ritam, tempo, harmonija, likovnost, pokret, svetlo, energija, dinamika.

"STALNO SU ME KOPIRALE PEVAČICE"! Ovako je Slađana Milošević pričala o svom stilu, mnogi ovo nisu hteli da čuju!

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Pevačica Slađana Milošević preminula je danas u Zemunskoj bolnici. Tužnu vest prenela je njena drugarica, a oduvek se pričalo o njenom ekstravagantno stilu. Kako je sama pričala, Slađanu su mnoge pevačice pokušavale da iskopiraju, ali nisu uspevale da iznesu odevne kombinacije onako kako je ona mogla.

Moj neprestano kopirani stil, razne pevačice su pokušavale, ja ističem ovo, jer sve što uradim već sutradan završi na nekoj od domaćih, veštački stvorenih zvezdica, te je postalo zamorno smišljati modu za druge, nastaje spontano. Kao materijalizovana, iznenadna vizija, kao jezik simbola, otpor i oružje protivnazadnjaštva i retrogradne kulture - rekla je ona jednom prilikom za "Mood", pa je dodala:

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 

- Kada stvaram novo, istražujem, kombinujem forme, boje, značenja, sintetišem iskustva. Moj scenski izraz pripada vrsti Total Arta. Sve je usaglašeno, misao, ton, ritam, tempo, harmonija, likovnost, pokret, svetlo, energija, dinamika. Stvarati umetnost, to znači boraviti u visokim sferama uma, duha, eteričnog sveta koji je sličan Nepostojanju. Iz tog sveta bez forme i smisla, umetnost stvara Nešto, opipljivo, što se može osetiti i čulima detektovati. No, ako govorimo o sva- kodnevnom odevanju, ono je stvar trenutka. Biti autentičan je, kako to kažem, stanje uma – važno je kako oblačimo mozak. Volela bih da svako može da pokaže samo svoju autentičnu prirodu, pa tek onda sve ostalo. Stil je samo jedna od karika. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading