PREMINULA SLAĐANA MILOŠEVIĆ! Pevačica umrla u Zemunskoj bolnici!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji i porodica se opraštaju.

PREMINULA SLAĐANA MILOŠEVIĆ! Pevačica umrla u Zemunskoj bolnici!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.

Milošević je umrla u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti, a datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Inače, ona je ne tako davno pričala o maltretiranju koje je doživela.

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 

Moj partner, poput mnogih muškaraca, smatra da je njegovo apriorno i isključivo pravo da o svemu sam odlučuje, da nikome ne polaže račune, da planira za oboje, te da uživa sve slobode koje sam sebi dodeli. Naša veza je pod ovakvim pritiskom bila sve zategnutija. Te večeri je partner pokazao želju da svoje principe nasilno očuva. "Pravo" da dominira i sam donosi odluke ostvario je nasilnim putem. I dalje sam iznenađena snagom nasilnosti nada mnom, zbog nečega što ne bi smelo da bude značajnije od zajedničkog poverenja i lične sreće - rekla je pevačica, pa je dodala: 

- Fizički nasrtaj jeste zlodelo, a još je veći onaj koji se pojavljuje kao izdaja ljubavi. Muškarac, u ovom slučaju moj muškarac, ženu vidi kao svoju imovinu a sebe postavlja iznad zakona i ženinih emocija. I njegovo svedočenje je bilo isto tako nasilno, neistinito i uvredljivo, jer kada se o ženi govori, neophodno je poštovanje i uvažavanje njenih ljudskih i intelektualnih vrednosti. Muškarac koji se prljavo bori sa slabijom ženom nikada nije izazivao moje poštovanje. Ne pristajem na ulogu žrtve. Mogu biti samo žrtva svojih principa. Nikada nisam poklekla pred zahtevima da odstupim od ličnog integriteta. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading