SVIRALA KLAVIR OD MALENA, PA NAPRAVILA HAOS ZBOG SVOG IZGLEDA! Ovako je Slađana Milošević sebi krčila put na estradi! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored zavidene karijere na prostorima Jugoslavije, 1983. godine u Nemačkoj je izdala album koji je tamo postigao veliki uspeh.

SVIRALA KLAVIR OD MALENA, PA NAPRAVILA HAOS ZBOG SVOG IZGLEDA! Ovako je Slađana Milošević sebi krčila put na estradi! (FOTO)

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

Slađana Milošević smatra se jednom od ikona jugoslovenskog crnog talasa, a kao vrlo mala počela je da ide na časove klavira. Zbog ekscentričnog izgleda odmah je bila zapažena i sve oči su bile uprte u nju, što joj je i krčilo put u karijeri, te je napravila haos i bum koji do danas mnogi pamte, kako stavom, tako i stilom. 

Godine 1977. izdaje numeri "Au, au" i upravo te godine nastupa kod Hajdučke česme pre "Bijelog dugmeta".

U to vreme bila je poznata kao žena koja ruši mnoge tabue svojim nastupom, izgledom, ali i tekstovima koje je izvodila.

Pored zavidene karijere na prostorima Jugoslavije, 1983. godine u Nemačkoj je izdala album koji je tamo postigao veliki uspeh, nekoliko godina kasnije u Sjedinjenim Američkim Državama svirala je sa grupom "Baby Sister".

Foto: youtube.com/pink.rs

Slađana Milošević

 

U Jugoslaviji ogroman uspeh postigla je njena duetska pesma sa Dadom Topiće, "Princeza" koja je snimljena 1984. godine i prevedena na engleski jezik.

Miloševićeva je u svojoj višedecenijskoj karijeri mnogo puta nagrađivana za svoj rad najprestižnijim nagradama.

Pevačica Slađana Milošević umrla je u 69. godini u Zemunskoj bolnici, a svojevremeno je pričala o svom zdravstvenom stanju, koje je bilo ugroženo. 

Rodila sam se sa imunološkim defektom i ceo život imam problem sa ljudima koji imaju neku vrstu infekcija. Zato sam i odsustvovala sa scene često. Kada sam završila u bolnici, jako me zabolelo to što mi se dogodilo, jer sam oko sebe gledala i druge ljude. Moja različitost odbija ljude i tera ih ka mržnji. Slava me je u nekim momentima štitila, ali u ovom vremenu mi je odmogla. Imam zdravstveni problem zbog kog moram da odlazim na bolničke tretmane, jer lekove moram da uzimam intravenozno i često sam hospitalizovana. Poslednji put, kada sam primljena u bolnicu, doživela sam veliko poniženje i vređanje. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading