COBIJEVA BIVŠA TRUDNA SA VATERPOLISTOM: Čestitke pljušte na sve strane!

Autor:

Zabava

19.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Nikolić u drugom stanju!

COBIJEVA BIVŠA TRUDNA SA VATERPOLISTOM: Čestitke pljušte na sve strane!

Foto: ATAImages, instagram.com/viconemanja/COBELIKS, pixabay.com

Jelena Nikolić, poznatija kao Cobeliks, objavila je da je u drugom stanju na društvenim mrežama, a čestitke su počele da pristižu sa svih strana. 

Ona se, u oktobru prošle godine, verila za vaterpolistu Nemanju Vica, sa kojim je u vezu uplovila nakon raskida dugogodišnje veze sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem.

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi i Cobeliks

 

Jelena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički stomak, dok je drugom fotografijom naglasila da beba stiže u avgustu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cobeliks (@cobeliks)

 

Čestitke su se nizale, a među prvima je paru čestitala pevačica Sara Jovanović, koja je u svojoj karijeri imala dosta saradnji sa Cobijem. Reper i poznati muzičar se još uvek nije oglasio ovim povodom. 

Podsetimo, Cobi i Jelena se više ne prate na društvenim mrežama, odakle su uklonili sve zajedničke uspomene.

Foto: Instagram.com

Jelena Nikolić i Nemanja Vico

 

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je za pomenuti portal Cobijev prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading