ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOŽIVELA DEBAKL U ZADRU?! Otkriveno zbog čega zakazan koncert još uvek nije RASPRODAT!

Autor:

Zabava

13.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zašto se koncert Aleksandre Prijović u Zadru nije rasprodao.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOŽIVELA DEBAKL U ZADRU?! Otkriveno zbog čega zakazan koncert još uvek nije RASPRODAT!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Prema trenutnoj situaciji, Aleksandra Prijović još nije uspela da rasproda karte za svoj koncert u Zadru. Iako je najavila nastup za 22. februar, karata još uvek ima dostupnih na parteru, u fan zoni, kao i na tribinama. Novi direktor ŠC-a Višnjik, Tomislav Zubčić, istakao je da dvorana još uvek nije u potpunosti rasprodata, te da organizatori zasad nisu zainteresovani za dodatne termine za održavanje koncerta.

Iako je Aleksandra Prijović dosad najavila najmanje po tri koncerta u svim hrvatskim gradovima, ovoga puta se situacija čini drugačijom. U Zadru, gde još uvek nisu prodate sve karte, organizator koncerta se nije oglasio povodom Zubčićevih navoda. Prijović je svoje nastupe najavila i u Rijeci, Varaždinu, Osijeku, kao i u Zagrebu, gde je čak nastupala pet večeri.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

Najava koncerta u Zadru nije prošla bez kontroverzi, posebno nakon što je gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, pokušao da spreči održavanje koncerta tvrdeći da "nema slobodnih termina". Nakon što je koncert ipak najavljen, direktor Višnjika, Denis Karlović, je smenjen.

Iako je Prijović do sada uživala veliko interesovanje publike u svim gradovima u kojima je nastupala, čini se da se situacija u Zadru razlikuje. Da li će uspeti da rasproda preostale karte ili će se eventualno održati dodatni termini, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - interesovanje za njen nastup i dalje postoji, a ovo će biti koncert o kojem će se još dugo pričati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading