NEDA UKRADEN RAZOČARANA U KOLEGE: Konačno priznala sve što joj leži na duši!

Autor:

Zabava

12.03.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o odnosu sa drugim pevačima!

NEDA UKRADEN RAZOČARANA U KOLEGE: Konačno priznala sve što joj leži na duši!

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden, pevačica koja je na sceni prisutna od sredine sedamdesetih godina, istakla je svoje iskustvo i razočaranje u mnoge kolege. Kroz polušalu, Neda je izjavila da je razočarana u 90 odsto kolega, ističući da je situacija među kolegama danas potpuno drugačija nego ranije. Navela je da su se u prošlosti više družili, posebno tokom kolektivnih turneja koje su trajale i do 40 dana.

Neda Ukraden je istakla da je postala svesna pravih lica mnogih kolega tokom ratnih dešavanja, što ju je malo pokolebalo i razočaralo. Naglasila je da je tada shvatila da su neki pevači pokazali svoje lice koje ona nije ni pomislila da imaju. Izrazila je svoje zapažanje da je situacija tokom rata dovela do otkrivanja pravih lica mnogih ljudi, uključujući i njene kolege.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden

- Razočarana sam u 90 odsto kolega - rekla je prvo pevačica kroz polušalu, a zatim je objasnila;

- Kad sam bila mlađa, kolege su bile potpuno drugačije nego danas. Govorim o tome da smo se više družili, to su bile kolektivne turneje od 40 dana.

Osvestila se kada je videla kakvi su neki pevači.

- U ovom ratu su mnogi pokazali svoje lice koje ne bih ni pomislila da imaju. To me je malo pokolebalo i razočaralo, ali sve je to dobro. Vidiš prava lica - izjavila je ona.

- Šta bi bilo da te je zaprosio Saša Popović? - glasilo je još jedno pitanje. 

Republika

Foto: Amig show

Amidži šou

- Poenta moje priče nije imperija, ja sam imperija za sebe. Ništa mi ne fali u smislu imperijalizma, ali sve što je trebalo i što se desilo, opisala sam u svom romanu - poručila je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading