BRESKVICA SUROVO ODGOVORILA SAJSI MC: Posle ovih reči će se tresti estrada!

Autor:

Zabava

05.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC dobila po nosu od Breskvice!

BRESKVICA SUROVO ODGOVORILA SAJSI MC: Posle ovih reči će se tresti estrada!

Foto: shutterstock,ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Finalno veče "Pesme za Evroviziju" ostavilo je gorki ukus u ustima mnogih gledalaca, ali i učesnika. Jedan od najvećih skandala dogodio se kada je članica žirija Sajsi MC odlučila da Anđeli Ignjatović Breskvici dodeli nula poena, izazivajući burne reakcije u javnosti.

Nakon svog nastupa u finalu, Breskvica je prvi put gostovala u emisiji Amidži šou, gde se direktno obratila Sajsi. Voditelj Ognjen Amidžić pitao je Breskvicu šta bi poručila Sajsi, a njen odgovor je bio kratak, ali veoma direktan. "Poručila bih joj da se nadam da joj niko nikad u životu neće dati nula bodova", rekla je Breskvica.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, rts/printscreen

Breskvica i Teya Dora

 


Ova izjava izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama i u medijima, dok je Sajsi MC tokom prethodnog dana dala izjavu za medije. "Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika", rekla je ona za Telegraf.

Ovakav sukob između učesnice i članice žirija izazvao je burne reakcije javnosti. Mnogi su stali uz Breskvicu, ističući da je zaslužila više poena, dok su drugi podržali Sajsi u pravu da glasa prema svojoj proceni.

Foto: RTS Printscreen

Breskvica

 


Iako je Evrovizija prošla, ova kontroverza ostavlja gorak ukus kako kod učesnika, tako i kod publike. Neki su čak pokrenuli peticiju za promenu pravila glasanja kako bi se sprečile ovakve situacije u budućnosti.

U svakom slučaju, finalno veče "Pesme za Evroviziju" definitivno je obeleženo ovim događajem, a vreme će pokazati da li će se pravila takmičenja promeniti kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

05.03.2024 17:08

Ja bih ti dao -100 poena, u cemu je problem?