PODIGLA SE SUKNJA, RADA JE BRŽE BOLJE SPUSTILA! Manojlovićka imala peh na nastupu! Evo kako se snašla na bini! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se zaigrala!

PODIGLA SE SUKNJA, RADA JE BRŽE BOLJE SPUSTILA! Manojlovićka imala peh na nastupu! Evo kako se snašla na bini! (FOTO)

Foto: Republika TV

Pevačica Rada Manojlović imala je mali peh na nastupu kada joj se zadigla kratka haljina koju je nosila, pevačica je uspela da zamaskira sve, pa kad je osetila šta se dešava, brzo je spustila rukom haljinicu, pa srećom veći deo publike nije uspeo da vidi šta se zapravo deslilo.

 Ovo nije prvi put da se Radi desi slična stvar. Više puta se dešavalo da joj sevne zadnjica zbog kratke garderobe, ali ona samo nastavi dalje da peva, kao da se ništa nije desilo.

Foto: Instagram printsceen

Rada Manojlović imala peh na nastupu

 

Podsećamo, Rada je skoro u svojoj ispovesti za Republiku pričala o tome da sebe smatra ženom bez mozga, pa je ova izjava nasmejala mnoge. 

Foto: Instagram printsceen

Rada Manojlović imala peh na nastupu

 

Žena sam koja godinama živi kao bez mozga i kao da ne znam da razmišljam. Ko god me sretne pita me: "Rado, kad ćeš da se skućiš? Vreme je da kupiš neku stančinu kad već toliko radiš", a ja ne znam šta da im kažem. Bacam pare na skupe automobile umesto da nađem krov nad glavom. Da se razumemo, ja imam kuću u mom selu, ali u Beogradu nikako da kupim stan. Posle sam shvatila da je bolje da sredim imanje van grada nego da se maltretiram s papirima. Moje selo je udaljeno 90 kilometara odavde. To nije dug put i brzo se stiže, pogledajte koliko zbog gužve Beograđanima treba da stignu iz jednog dela grada u drugi. Zbog toga ne žurim s kupovinom stana - rekla je pevačica, pa je dodala:

Pored toga što volim da sam u udobnim kolima, volim da mi spotovi izgledaju dobro. Uložila sam u svaki spot velike pare, ima nekih koji koštaju kao stan srednje veličine u Beogradu. Dobro je što se taj novac brzo okrene. To je zapravo moja promocija, spotovi su reklama pevačima i onda nas ljudi zovu da pevamo kod njih. Ako je spot kvalitetan, vidi se koliko ko ulaže u karijeru. Nikad nisam uložila toliko da bankrotiram, ali sam velike sume davala na produkciju i nisam se pokajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading