PORODIČAN SKANDAL! Rada Manojlović progovorila o IZDAJI brata, PRIZNALA najbolniji detalj za koji javnost nije znala!

Autor:

Zabava

04.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović priznala sve o sukobu sa bratom Nenadom Manojlovićem!

PORODIČAN SKANDAL! Rada Manojlović progovorila o IZDAJI brata, PRIZNALA najbolniji detalj za koji javnost nije znala!

Foto: Republika TV

Pevačica Rada Manojlović uskoro izdaje novi album, a nedavno je izjavila da će pre toga objavili duetsku pesmu koju želi da snimi sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem. 

U pitanju je numera o bratu i sestri koji su razdvojeni od detinjstva i Rada je poželela da to otpeva sa Nendom, i tako svima stavi do znanja da ne biće od saradnje sa njim i da ga mnogo voli. Kako prenose mediji, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

 

Rada je progovorila i o odnosu sa bratom Nenadom Manojlovićem koji je svojim postupcima stavio do znanja da u poslovnom smislu ne želi da ima odnose sa svojom sestom. Kako se moglo pročitati u medijima, pevač je odbio da snimi duet s anjom:

- On je neko ko od starta svoje karijere nikada nije želeo da se vezuje za mene preko medija. Iz tog razoga, baš što mediji mediji to potenciraju, on to izbegava. Ja to poštujem. On sad ne želi da snimi taj duet koji je baš jako dobar i govori o ljubavi sestre i brata, ali dobro, imam ja druge kandidate - rekla je Rada Manojlović za Pink.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

Rada Manojlović je svojim iskrenim izjavama u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' pokazala da je spremna da se suoči sa teškoćama i da otvoreno razgovara o svojim emocijama i karijernim planovima. Njena hrabrost i autentičnost sigurno će inspirisati mnoge njene fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading