ZORICA MARKOVIĆ OTKAZALA NASTUP RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica zbog porodične TRAGEDIJE ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

01.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo zvanično saopštenje, zbog smrti Brace Zatezala otkazuju se nastupi u kafani Zorice Marković!

ZORICA MARKOVIĆ OTKAZALA NASTUP RADE MANOJLOVIĆ: Pevačica zbog porodične TRAGEDIJE ne može da dođe sebi!

Foto: ST/Dragan Kadić, YouTube

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković juče je sahranila svog prvog supruga Bracu Zatezala, a danas je iz kafane koju je nedavno otvorila stiglo zvanično saopštenje. Naime, zbog pevačicine žalosti, otkazuje se nekoliko nastupa u ovom prostoru.

- Poštovani novinari, nastup Rade Manojlović u kafani i after sa Radom Kecman Šeher'zadom, rezervisani za 2.2, otkazuju se zbog smrti bivšeg supruga Zorice Marković - glasi početak saopštenja.

- Sa dubokom boli u duši usled tragedije koja ju je zadesila, Zorica se zahvaljuje na razumevanju i očekuje vas uskoro u istom ambijentu na sledećem nastupu, o kojem ćete biti blagovremeno obavešteni - stoji u saopštenju tima koji vodi kafanu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Podsetimo, Nedeljko Braca Zatezalo, bivši suprug pevačice Zorice Marković, juče je ispraćen na večni počinak nakon što je preminuo 30. januara nakon kraće bolesti. Sahrana je održana na groblju Lešće, a okupljeni su se oprostili od Brace u dirljivom i emotivnom trenutku.

Pored Zorice Marković, pojavili su se i reditelj Milan Karadžić, kompozitor Saša Milošević Mare, Žika Jakšić i drugi prijatelji i saradnici Brace Zatezala. Svi prisutni su se oprostili od Brace uz dirljive reči i sećanja na zajedničke trenutke.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Marković na sahrani

Braca Zatezalo se bavio ugostiteljstvom i često je bio viđen u društvu poznatih ličnosti, sa kojima je sarađivao. Njegova prisutnost u društvu poznatih i uticajnih ljudi ukazuje na to da je ostavio trag i uticao na svoju okolinu na značajan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading